Det er vanskelig å overvurdere den enorme innflytelsen Lisa Ekdahls nå ikoniske debutalbum fra 1994 har hatt. 

Over natten forvandlet Lisa seg fra obskur jazzsangerinne til en av Skandinavias største og mest respekterte artister. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Få debutanter er velsignet med slikt krystallklar visjon som Lisa Ekdahl. Med sin unike hybrid av svensk musikktradisjon og jazz har hun ikke bare danset til toppen av listene, men også rett inn i hjertene til millioner av mennesker. Å få det vanskelige til å virke enkelt er en helt spesiell kunstform. Og få kan balansere det med samme ynde, letthet og klarhet som Lisa Ekdahl.
Det har nå gått 30 år siden den selvtitulerte debuten ble sluppet. 30 år hvor Ekdahl ikke bare har gitt ut ytterligere 14 fantastiske album, men også har blitt en internasjonal stjerne. Men selv om Lisa er en artist som forblir i bevegelse fremover, er dette et jubileum som bør feires.

Lisa Ekdahl velger nå å vende tilbake 30 år senere, til røttene og enkelheten som hennes egenskrevne sanger er basert på, gitaren og den karakteristiske stemmen i sentrum. Konserten er preget av varme, nærhet og intimitet. En nær Lisa Ekdahl-opplevelse rett og slett.

Med seg på scenen har Lisa sin produsent Mathias Blomdahl, som har med seg en blanding av elektroniske og akustiske instrumenter - looppedaler, samplere, gitarer og synther. Alt for å støtte opp under Lisas univers og bidra til kreative innfall.

Sitat Lisa:
Musikk hjelper meg til å være evig forelsket i verden.
Musikk gir meg lykke og bedre sex.
Takk for 30 år med kjærlighet.
Musikk reddet livet mitt.
Jeg kan egentlig ikke gjøre noe annet, men universets dører er konstant åpne for meg, 
snart nynner jeg bare på en liten melodi som jeg hører i hodet mitt.
Det er verdt å feire, synes jeg. Best av alt, feire med deg. Selvfølgelig.
Å lytte og ta imot meg.
Du er livets beste gave,
så kom på jubileumskonserten «En nær Lisa Ekdahl-opplevelse»!

Det blir gøy!

Sted
2301 Hamar
Kontaktinformasjon
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Onsdag 16. oktober 19:00 - 20:30Kirsten Flagstad sal