I dette 4 ukers kurset så får dere lære noen av dansene som ble vist frem på Showkvelden!

Dette er 90 minutters timer, så vi skal få litt bedre tid til å jobbe godt med koreografiene hver gang.

De to første kurskveldene så får dere lære den fine dansen som heelsjentene dansa til sangen "Dangerous Woman" med Ariana Grande! Her trenger man heels og knebeskyttere for å være med. De har mye fint på poleshop.no og unicornpoleshop.no. Vi har noe til utlån også, bare spør så ser vi hva vi har ledig :) Dansen er noe avansert, men de fleste øvelser kan tilpasses til å bli en del enklere, så vi setter åpent nivå på timene så alle kan få prøve seg hvis man vil!

Den neste kurskvelden får dere lære Twerk koreografien som den tøffe twerk gruppa fremførte på Showkvelden! Dette er en ganske enkel dans til sangen "Up!" med Cardi B. Det er litt twerk, noe floorwork og ellers litt hip hop aktig stil på dansen. Flere av sekvensene i dansen gjentar seg flere ganger, så det er håp om at vi klarer å lærer hele dansen i løpet av timen, og da er det en skikkelig god treningsøkt å danse igjennom til slutt også! Ha gjerne på en litt løs bukse eller shorts til denne timen, og gjerne joggesko og knebeskyttere hvis du har. Knebeskytter kan også lånes.

Den siste kurskvelden så skal vi lære den kule, sensuelle og flotte chairdansen til sangen "Express" med Christina Aguilera. Dette er en Burlesque inspirert sang og dans, og jentene som fremførte denne på Showkvelden så helt fantastisk bra ut i de fine burlesque outfitene sine! Her er det lov å stæsje seg litt opp til timen med noe burlesque inspirert hvis man vil!

HALV PRIS PÅ KURS NR 2!
Siden dette er 90 minutters kurs så koster det litt mer. Skal du gå dette kurset pluss ett annet kurs, så er det dette kurset du må betale fullpris for, også får du det andre kurset til halv pris :)

Håper dere vil bli med på kurset og få lære disse dansene!

Sted
2316
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Torsdag 23. mai 18:45 - 20:30Polefitness Hamar
Torsdag 30. mai 18:45 - 20:30Polefitness Hamar
Torsdag 06. juni 18:45 - 20:30Polefitness Hamar