Afternoon Tea har blitt en tradisjon på Matfatet under Matlystfestivalen. I år inviteres du igjen til "Sprudlende æftas-te", med gode smaker i nye kombinasjoner.

Afternoon Tea har sin opprinnelse helt tilbake i 1840-årenes Storbritannia. Det var en av dronning Victorias hoffdamer, hertuginne Anna av Bedford, som startet tradisjonen med afternoon tea. På den tiden ble det ikke servert noe måltid ved hoffet i tidsrommet mellom lunsj og middag. Siden hertuginnen ble småsulten utpå dagen, fikk hun for vane å bestille te, sandwicher og småkaker til værelset sitt hver ettermiddag.

Etter hvert begynte hertuginnen å invitere venner til dette lille måltidet, noe som ble svært populært. Dette kom dronning Victoria for øre, som likte ideen så godt at hun adopterte den. Slik ble afternoon tea en tradisjon ved hoffet, der det kunne være flere hundre gjester av gangen.

Vi kjenner den opprinnelige menyen med scones, agurksandwich og selvsagt teen. Matfatet gjør sin egen variant - Sprudlende Æftas-te. Vi serverer gode smaker i nye, uventede kombinasjoner og inviterer til te, bobler og gode smaker.

Pris pr. person kr. 469,- + avgift.

Bobler eller annet drikke kommer i tillegg.

Aldersgrense: 18 år

Sted
2380 Ringsaker
Kontaktinformasjon
Telefon: 41210759
Nettside: https://www.matlystfestivalen.no/
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Lørdag 19. oktober 12:00 - 14:00Matfatet