Markens grøde: Åpen gård på Geitmyra Ringsaker
Hver eneste dag spiser barn og voksne over hele landet mat som kommer fra Ringsaker. Fløten i kaffen, svinesteken med poteter og kornet i matpakkebrødet er resultatet av stolte, dyktige jordbrukere i Ringsaker. Denne dagen skal vi feire alt som kommer fra jorda i Ringsaker og ikke minst hylle poteten!
Poteten er fantastisk! Som råvare er det en av de mest bærekraftige og solidariske vi kan spise. Vi skal lære om poteten, om hvor bra valg det er å spise kortreist, spise opp – og ikke minst – spise godt. Alt det får vi til med poteten – bra for kloden, bra for kroppen, bra for matgleden.
Geitmyra har drivhus, dyrkekasser, utekjøkken, meitemarkhotell, pizzaovn, hydroponisk dyrkevegg, kornkverner og et stort engasjement for alt som spirer og gror. Det vil vi dele med dere!
Det er tid for å høste – og spise – det vi dyrker i Ringsaker.
Fri entré.
Velkommen!