Ukemeny

Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få utskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.

  • Mandag 15.04 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter 
  • Tirsdag 16.04 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter 
  • Onsdag 17.04 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus
  • Torsdag 18.04 - Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Fredag 19.04 - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter 
  • Lørdag 20.04 - Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 21.04 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus 

  • Mandag 22.04 - Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter 
  • Tirsdag 23.04 -  Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter 
  • Onsdag 24.04 - Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus
  • Torsdag 25.04 -  Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregådsblanding og poteter 
  • Fredag 26.04 -   Dampet torsk med smør, gulrot og poteter 
  • Lørdag 27.04 -   Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 28.04 -  Karbonader, brun saus med fløte, blomkål/gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus 

  • Mandag 29.04 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter 
  • Tirsdag 30.04 -  Orientalsk gryte med ris
  • Onsdag 01.05 - Kyllingfilet med kyllingsaus, grønnsaksblanding og poteter. Jordbærfromasj
  • Torsdag 02.05 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
  • Fredag 03.05 -   Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 04.05 -   Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 05.05 -  Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus 

  • Mandag 06.05 - Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter 
  • Tirsdag 07.05 -  Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter 
  • Onsdag 08.05 - Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe 
  • Torsdag 09.05 - Elgkarbonader med viltsaus, viltblanding og poteter 
  • Fredag 10.05 -   Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter 
  • Lørdag 11.05 -   Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 12.05 - Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus

  • Mandag 13.05 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter 
  • Tirsdag 14.05 -  Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
  • Onsdag 15.05 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 16.05 - Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Fredag 17.05 -  Laks med sandefjordsmør, grønnsaker og poteter. Iskake/fromasj 
  • Lørdag 18.05 -  Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 19.05 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus