Chris Holsten avsluttet i januar en storslagen turné i et fullsatt Oslo Spektrum, og nå legger han altså Vikingskipet arena på listen for sommerens store festivalturné.  
 
Chris Holsten har satt et solid avtrykk i norsk musikkhistorie med albumene «Bak en fasade» og «Gå bli lykkelig, du» og hitlåter som «Smilet i ditt eget speil», «Bare når det regner», «Slå hjerte, slå» og «Rekk opp hånda».  

I januar avsluttet han den storslagne turnéen «Rekk opp hånda» i et fullsatt Oslo Spektrum. Det for andre gang på to år. Sammen med sitt eminente band er Chris klar for å lage god stemning og nyte allsangfaktoren når de opptrer utenfor Vikingskipet på Live i Hamar 27. juni. 
 
- Vi har fremdeles Spektrum-konserten brusende i blodet og kan knapt vente. Å få reise rundt og spille, synge og danse med folk på musikkfestival er alltid et høydepunkt, sier Chris Holsten. 

Stjernegalleri 

Det er Chris Holsten som åpner Live i Hamar den 27. juni. Deretter kommer Jarle Bernhoft, kjent fra «Hver gang vi møtes» og som mentor i «The Voice», med sin velkjente groovy og energiske sceneopptreden, før kvelden avsluttes med selveste Lenny Kravitz. 
 
- Lenny Kravitz er legendarisk, og det er helt fantastisk å kunne presentere ham i jubileumsåret der Hamar fyller 175 år, fem år siden sist han spilte i Norge, sa Morten Midtlien, kultursjef i Hamar da de første artistene ble lansert.   
 
Nå er bookingen for festivalen komplett. - Vi har virkelig fått et stjernegalleri også denne gangen, sier Midtlien. - Over tre timer med høy kvalitet, fantastiske artister og velkjente låter. Her er det bare å sette av kvelden. Arenaen åpner kl 17, og vi gleder oss til en virkelig festaften, avslutter Midtlien.

Artistene opptrer i denne rekkefølgen:

Chris Holsten kl 18.30
Jarle Bernhoft kl 20.15
Lenny Kravitz kl 22.15

Billettene er tilgjengelige på Ticketmaster - kjøp her!