Turposter på Hedmarken er et stort samarbeidsprosjekt som Hamar og Hedmarken Turistforening (HHT) har koordinert i mer enn 10 år. Det er 10 turposter både i Løten, Stange, Ringsaker - og nå også i Hamar kommune.

Sesongen for turpsotene er fra 30. april - 16. oktober.

På nettsiden til HHT kan du lese om alle partene som har jobbet for gode stier og gjort turposter i Hamar mulig.

Kartbrosjyre med turene

Trykksakene med kart til alle turposter får du i Hamar rådhus, på Hamar bibliotek, i HHT-butikken, hos Sport1 CC og Olrud, ved Spar Vang, hos Rema 1000 Haugs bilsenter og på KIWI Ridabu, samt hos Resport og fritid på Gålåsholmen (Resirkula).

For å registrere din tur, kan du notere postkoden i trykksaken, eller du kan kvittere digitalt via UT-appen når du er nærmere posten enn 75 meter.

Premier

Det blir også i år deltakerpremier til barn/unge, som tar minst 6 poster. Premien er et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall. Den premien er et spleiselag mellom Sparebank1 Østlandet, kommunene, HHT og Ankerskogen svømmehall. I tillegg blir det uttrekkspremier i hver kommune.

Vi ber alle deltakere være ekstra påpasselige med å respektere angitt parkering, vise hensyn til dyr på beite, ta med eget søppel og følge angitt turbeskrivelse. Bruk gjerne sykkel til startpunktet.

Vi ønsker deg god tur!