Det var totalt 868 studenter som meldte seg på konkurransen, og premien var reise hjem til jul i løpet av desember for inntil kroner 1 500 – til eller fra Hamar.

Vi har snakket med noen av de 20 heldige vinnerne, for å høre hvordan de synes det var å vinne og hvordan juleferien har vært.

Fra Bergen til Hamar

Tiril Blindeim forteller oss at hun ble veldig glad da hun fikk beskjed over telefon at hun var en av vinnerne.

- For en herlig julegave fra Hamar kommune! Jeg føler meg veldig heldig som ble trukket ut som en av vinnerne, sier Tiril.

Reisen hjem til jul for Tiril gikk fra Bergen til Hamar.

- Som den tidsoptimisten jeg er startet jeg selve hjemreisedagen 22. desember etter en eksamen i personlighetspsykologi etterfulgt av julevask av hele leiligheten, utflytting fra jentekollektivet og innlosjering av en ny student på rommet mitt. Jeg hadde så mye bagasje at jeg klarte å rote bort veske med både pass og penger på reisen. Etter en kaotisk reisedag med forsinket fly var det derfor en ekstra gulrot at jeg fikk sponset reisen hjem, forteller Tiril.

Julen til Tiril har bestått av hygge med familie og venner, avslapping, julebord, jobb og sykdom. - Alt i alt har det vært en veldig fin jul hjemme på Hamar. Jeg har tilbrakt tid med alle jeg er glad i før avreise til England for et utvekslingsopphold denne våren, sier Tiril.

Fra Hamar til Otta

Mari Dahlum - en av studentene som vant reisen hjem til jul.

Mari Vadet Dahlum takker oss, og sier hun ble veldig overrasket og glad da hun fikk beskjeden.

- Det var spesielt stas siden jeg ikke er kjent for å ha noe særlig til vinnerlykke.
Jeg kom meg trygt hjem til jul fra studenthybelen på Hamar til Otta og fikk en fin og velfortjent juleferie sammen med familien. Jula har gått med til litt jobb, turer og kvalitetstid med venner og familie fylt med god tradisjonsrik servering, forteller Mari.

Mari har sendt oss bilder fra skitur på Mysusæter

Mari har sendt oss bilder fra skitur på Mysusæter og fra nyttårsaften, som hun i tradisjon tro ferier med midnattstur til Pillarguritoppen med utsikt til Otta og fyrverkeri. I bakgrunnen kan man også skimte flere topper i Rondane.

Utsikt over Otta og fyrverkeri.

Fornøyd student på Hamar

Studenten ønsker ikke å stå frem med navn, men forteller oss om en kjempe fin juleferie.
- Det var godt å lade opp batteriet. Roen senket seg også ekstra godt for både meg og familien da jeg fikk alt av eksamens og bachelor resultater før jul. I skrivende stund er det bare timer igjen til reisen sørover. Jeg ser frem til andre halvdel av min studietid på Hamar, og ønsker å takke Hamar kommune for sitt fine bidrag, forteller studenten.

Fra København til Hamar

Anne Martine Weding meldte seg på fordi hun fikk tips om konkurransen. Så gikk det hele i glemmeboken. Dermed ble overraskelsen stor og veldig positiv da hun fikk vite at hun vant.

- Turen gikk fra København til Hamar. Flyturen gikk veldig fint, og jeg rakk heldigvis toget som gikk 5 minutter etter jeg fikk bagasjen min. Jeg var fremme i Hamar i 22-tiden. Juletiden har for det meste gått til å slappe av, og se venner og familie jeg ikke har sett på en stund, forteller Anne.

Vinnerne av konkurransen

De heldige vinnerne av julekonkurransen - Hjem til jul:
Sofie Skatland
Elisabeth Bredeveien
Madelen Fjeld
Emilie Olsen
Malin Christine Arnkværn
Tiril Blindheim
Thomas Stavnem
Synne Skår
Mari Vadet Dahlum
Katarzyna Dyda
Henriette Tollan Simensen
Jeanine  Kirimwinzigo
Edward Glorud Sveen
Eirik Arnesen
Naeima Shaif Cabud
Hedda Margrethe Alsli
Mathias Kippenbroeck
Martin Hjelmseth
Anne Martine Weding
Celine Marie H. Tollefsen

Vi gratulerer alle vinnerne, og ønsker alle et godt studiehalvår!