Det var skikkelig bursdagsfeiring i Lundbo barnehage som var pyntet med både krone og ballonger. Inne hadde hver avdeling samling hvor de sang, hadde stolleken og andre aktiviteter for å feire dagen. Det ble servert pizza, boller og saft fra Lundbos egen pizzeria -12 pizza måtte til for å mette alle sine mager!

Barnehagerådgiver fra Opplæring og oppvekst, Unni Nordhagen Gjermundsen gratulerte med dagen og overrakte en liten oppmerksomhet til barnehagestyrer Gerd-Eli Woldstad. 

Bursdagskrone

- Vi har kalt opp avdelingene etter trærne som stod på tomten til barnehagen - Eikenøtta, Rognebæra, Bjørkebladet, Lerketreet, Furukongla og Grankvisten, forteller barnehagestyrer Gerd-Eli Woldstad. Disse seks avdelingene er illustrert på den store bursdagskronen som er laget i anledning dagen. - Det fine med krona er at den kan gjenbrukes, så når vi skal feire 10-årsdagen kan vi bare male over, legger Gerd-Eli til.

Det blir feiring hele dagen - fra morgen til kveld. I ettermiddag kommer foreldrene og har med seg kake. I kveld samles alle ansatte, både nåværende og tidligere, for å markere dagen.

Lundbo barnehage

Lundbo barnehage er Hamars største barnehage med cirka 90 plasser fordelt på seks avdelinger; Eikenøtta, Rognebæra, Bjørkebladet, Lerketreet, Furukongla og Grankvisten. Barnehagen har ansatte med bred kompetanse og mye erfaring. De har pedagogiske ledere på alle avdelinger, barnehagelærere, assistenter, fagarbeidere og en spesialpedagog.