2022 er Frivillighetens år. Hver måned gjennom hele året skal vi i Hamar kommune, sammen med Frivilligsentralen, dele ut en Hamarkrakk til en frivillig i Hamar, som fortjener å bli satt ekstra pris på.

Det er våre innbyggere som nominerer gode kandidater, og en jury velger blant forslagene som kommer inn.

Rydder stiene våre

Den niende krakken, snekret av Kjetil Nygaard, går som fortjent til en person som frivillig og gjennom store deler av året gjør livet bedre for alle turgåere i Hamar. Hennes og medhjelpernes innsats med å rydde kratt og sørge for god merking, gir oss fine stier som er hyggelige og framkommelige å gå på.

Bente Sund Langøigjelten arbeider systematisk og er veldig godt kjent, og hun får med seg flere på dugnaden det er å holde stinettverket oppe til enhver tid.

Fikk prisen på markeringen av Frivillighetens år

Prisen ble utdelt ved Stortorget i forbindelse med Frivillighetsåret 13. september.
Se bilder fra markeringen på vår Facebookside.

Juryen mener Bente Sund Langøigjelten er en veldig god kandidat som fortjener å bli satt pris på for sin innsats og gode innsats. Bente Sund Langøigjelten ble nominert av leder for HHT, Margrete Ruud Skjeseth.

Film om stiarbeidet

Filmen er laget av Refleksfilm.

Nominér din kandidat!

Det er svært mange i Hamar kommune som engasjerer seg i frivillig arbeid, og som bidrar til et bredt og mangfoldig tilbud til egne medlemmer og andre. Noen ganger er det laginnsatsen som utpeker seg, andre ganger er det enkeltpersoner.

- Vi vil gjerne at du tipser oss om din kandidat! En lokal «jury» velger ut månedens kandidat blant de nominasjoner som kommer inn.

Gå til denne nettsiden for å nominere din kandidat