Turposter på Hedmarken er et stort samarbeidsprosjekt som Hamar og Hedmarken Turistforening (HHT) har koordinert i mer enn 10 år. Det er 10 turposter både i Løten, Stange, Ringsaker og i Hamar kommune.

Sesongen for turpsotene er fra 29. april - 15. oktober. 

På nettsiden til HHT kan du lese om samarbeidet som har gjort turposter i Hamar mulig.

Kartbrosjyre med turene

Du finner turposthefter hos Innbyggerservice i rådhuset, på biblioteket, i noen sportsbutikker, i svømme/idrettsanlegg og i aktuelle matbutikker som ligger sentralt til i forhold til turer. HHT-butikken i Strandgata 45 i Hamar har alltid alle fire heftene tilgjengelig.

Eller du kan finne kartene digitalt: 

For å registrere din tur, kan du notere postkoden i trykksaken, eller du kan kvittere digitalt via UT-appen når du er nærmere posten enn 75 meter.

Premier

Det blir også i år deltakerpremier til barn/unge, som tar minst 6 poster. Premien er et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall. Den premien er et spleiselag mellom Sparebank1 Østlandet, kommunene, HHT og Ankerskogen svømmehall. I tillegg blir det uttrekkspremier i hver kommune. 

Vi ber alle deltakere være ekstra påpasselige med å respektere angitt parkering, vise hensyn til dyr på beite, ta med eget søppel og følge angitt turbeskrivelse. Bruk gjerne sykkel til startpunktet.

Vi ønsker deg god tur!