NRKs Superlørdag kunne ikke fått et bedre innhold: Sprintcross-løypa ga oss en herlig og spennende oppvisning i skiglede, det var hockeykamp, miniski-hopp og BlimE-dans med Fantorangen. Alt omkranset av et herlig vintervær, som ga flotte vinterbilder fra Hamar.

Idrettsgalla og EM

Idrettsgallaen ble en storslått aften for både idrettsstjerner, representanter for Norges toppidrettselite, ildsjeler, politikere og ikke minst et festkledd publikum. Det var glitter og glamour og takketaler. Antall seere nærmet seg 1 million.

I Hamars andre store hall, Vikingskipet, ble det avviklet EM på skøyter for både sprint og allround. Vel gjennomført, som alltid. Dette var det 6. EM i Vikingskipet og det 20. internasjonale skøytemesterskapet i hallens snart 30 år lange historie. Det er bare å applaudere!

Planlegging og dugnad

Vi skjønner at bak den store idrettshelga i Hamar, har det ligget lang og god planlegging av svært mange, både i og utenfor Hamar. I sum kreves det en enorm innsats for å få alt gjennomført. Mye må også skje på dugnad, for uten dugnaden, stopper all idrett. Bare i CC Amfi ble det lagt ned 1000 dugnadstimer.

Evige minner

Det er så mange som skal takkes og æres. I fare for å glemme noen, nevner vi ikke navn. Men vær stolte av dere selv, alle som har møtt opp og bidratt på en eller annen måte. Dette ble stort!

Nå som TV-skjermene er slukket, sitter vi igjen med enda mer erfaring, mer Hamar-historie og flere gode minner. Hamar har også fått et bynært skianlegg ved Greveløkka, anlagt i godt samarbeid mellom kommunen og skikretsen. Dette vil fortsatt være til glede for både yngre og eldre. Ikke så rent lite det heller.

Igjen: - Tusen, tusen takk!

Godt samarbeid ligger bak

Foto av viktige samarbeidspartnere omkring helgas idrettshelg i Hamar.
Se også bildekarusellen under fra aktiviteten på Greveløkka. Alle idrettsfoto: Frederik Garshol.