Som støttekontakt bistår du en annen person gjennom sosialt samvær og ulike aktiviteter. Målet er å hjelpe personen slik at hun/han blir mer trygg på seg selv, klarer å takle ulike livssituasjoner bedre og å omgås andre mennesker i større grad.

Vi har søkere om støttekontakt i alle aldre og med ulike behov.  Per nå har vi særskilt behov for en voksen mann som liker aktiviteter som for eksempel svømming og bowling.

Vi søker deg som:

• Er over 18 år, sosial og omgjengelig. Du har ønske om å bidra til en meningsfull fritid for andre. Det kan eks være aktiviteter som kino, kafebesøk, bowling, svømming, klatring, konsert, sykkeltur, ut å spise, gå tur og lignende.
  • Kan sette av 2-4 timer pr uke til støttekontaktoppdrag.
  • Kan binde deg for minst 1. år for å skape forutsigbarhet for den som mottar støttekontakt.
  • Har førerkort og bil.

Vi tilbyr:

• En hyggelig og meningsfull jobb med stor frihet. Mange unge ønsker å ha dette på sin CV.
  • Veiledning etter behov
  • Lønn etter fast sats og km godtgjørelse.

Politiattest kreves før man kan ta et oppdrag som støttekontakt.

Ved interesse og mer informasjon og en uforpliktende samtale, ta kontakt med:

Enhet for tildeling av helse om omsorgstjenester ved
Unni Holt mobil 477 96 465
E-post: unni.holt@hamar.kommune.no