Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har fått Bymiljøprisen for satsingen på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarks-vidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for arrangementer. Bildet er fra Vangsvegen inn mot sentrum. 

Siste nytt

 • Kjernejournal

  Innbyggerne i Hamar kommune har fått kjernejournal

  20.05.201611. mai 2016 fikk alle innbyggerne i Hedmark og Oppland sin kjernejournal. Det kan være til stor hjelp i akutte situasjoner.
 • Lege-utstyr - illustrasjonsfoto

  Ny nettløsning for bytte av fastlege

  18.05.2016Ny løsning kommer på plass 6. juni. I perioden fra 1. - 6- juni, kan du IKKE bytte fastlege.
 • GODT OPPMØTE: Under fjorårets arrangement var oppmøtet strålende, sier tre av arrangørene, Mieke Taverne, Irene Eriksen og Inger Marie Raabel. ARKIVFOTO: FRISKLIV SENIOR

  Sommerdag for aktive eldre

  18.05.20162. juni bør det bli folksom på Domkirkeodden. Hamar kommune, Frivilligsentralen og turistforeningen (HHT) har gleden av å innby kommunens eldre til en aktiv og underholdende dag.
 • UT PÅ TUR: Nye sykler som kan ta med passasjerer: Elin Barmoen tar med Tora Berntsen på tur. FOTO: PARKGÅRDEN

  Sykler med passasjerer

  26.04.2016Helse og omsorg i Hamar kan nå ta med seg beboere ut på sykkeltur.
 • MODERNE BYGG: Finsalhagen omsorgsenter er et moderne bygg beliggende mot syd i hagen til selve Finsalsenteret. Til høyre ser vi Vang kirke. FOTO: SKYPHOTO

  Offisiell åpning av Finsalhagen

  11.03.2016Sang, taler og gaveoverrekkelser. Både politikere, ansatte, arkitekter, entreprenører og venner av Finsalhagen var med da det nye omsorgssenteret på Ridabu ble offisielt åpnet.
 • Illustrasjonsfoto fra portalen dinutvei.no

  Ny nettportal - Dinutvei.no

  18.02.2016En nasjonal nettportal om vold i nære relasjoner og voldtekt - dinutvei.no - ble lansert 15. februar.