Vi jobber med en ny og bedre løsning for presentasjon av lag og foreninger. Denne er dessverre ikke klar enda.

Under følger derfor kun en enkel oversikt over lag og foreninger innen denne grupperingen. Vi har kun lagt inn lag og foreninger der vi har hatt oppdatert kontaktinformasjon fra 2020 eller nyere.

Hvis feil i oppføring eller laget ditt mangler, meld fra her!

Kontakt: Arnfinn Nes, Nesvegen 1151, 2353 Stavsjø
E-post: arnf-nes@online.no
Tlf: 918 06 363

Kontakt: Bjørg Tronshart
Adresse: Sportsvegen 2, 2312 Ottestad
Mobil: 90 74 38 59
Om klubben: HIF ble stiftet september 1981. HIF er en frittstående organisasjon som har til formål å utbre interessen av og forståelsen for internasjonal folkedans gjennom kurs og klubbkvelder. HIF er medlem i fellesorganisasjonen Internasjonal folkedans i Norden - IFIN. Klubben har i mange år leid lokaler på Steinerskolen, for sine tirsdagskurs. HIF har opptil 30 kurs- og klubbkvelder pr. år, inklusive kvelder med gjesteinstruktører fra andre land.

  • Adresse: Ynglingen, Furnesvegen 1, 2317 Hamar.
  • E-post: maritaramstad@yahoo.no
  • Kontaktperson: Marita Ramstad
  • Tlf 907 82 488
  • Beskrivelse: Glad-dans for kropp og sjel for de som er "voksne" og har lyst til å utfolde seg på dansegulvet til mye flott musikk, både med vanlig seniordans, linjedans, sittedans og rounds. Dansere bes melde seg på til Marita. Det oppfordres til å ha med drikkeflaske, gode dansesko, niste og egen kopp til kaffepausen.

Kontakt: Leif Bjarte Rolfsjord, styreleder
Strandgt. 35, 2317 Hamar
E-post: post@tantegerdasscene.no
Facebook: https://www.facebook.com/TanteGerdasScene
Om oss: Tante Gerdas Scene jobber for å fremme kunst- og kunnskapsformidling. Vår arena er Røhnesalen, byens eldste kulturscene fra 1850. Vi legger til rette for uttrykk som musikk, teater, fortellerkunst, litteratur og cross-over prosjekt.