Klukstuen er et omsorgssenter med tilbud til mennesker med demenssykdommer og kognitiv svikt. Det er 60 plasser fordelt på 30 sykehjemsplasser og 30 omsorgsleiligheter. Sykehjemmet er inndelt  i 4 ”hus”, B, C, E og F. Sykehjemmet er lokalisert ved Klukhagan friluftsområde og Vangbana med kort avstand til nærbutikk. Senteret har egen minibuss og sykler for å dra på tur med beboere. 

Hamar Naturskole og Solvang barneskole bistår med urter og beplantning i sansehagen på Klukstuen. 

Demensteamet for Hamar kommune holder også til ved Klukstuen.

Kantine og møteplass

Vårt ønske er at kantinene våre skal blir brukt som møteplass for dere som er i en livsfase der det er ønskelig å møte andre i samme situasjon. Den gode praten blir viktig, det sosiale felleskapet, spise ett sundt og godt måltid, eller bare kaffe og ei god kake!

Vår visjon er Matglede, service og kvalitet og vi ønsker Deg velkommen i våre kantiner.

Klukstuen har kantine som er åpen for beboere, pårørende, ansatte og andre besøkende. Du kan som innbygger kjøpe mat og spise i våre kantiner eller kjøpe med deg mat hjem. I kantinen på Klukstuen tilbys en variert meny med lette lunsjretter og påsmurt. Kantinen er åpen fra 10-15 alle hverdager. 

Frisør og fotterapeut

Klukstuen har frisør og fotterapeut.

Frisør er åpen kl 09.00 - 16.00 på hverdager. Stengt helger og helligdager. Du kan som innbygger i Hamar kommune booke deg frisørtime.
Se nettsiden for mer informasjon.

Det er to fotterapeuter som holder til ved Klukstuen. Innbyggere kan også booke time. Åpent kl 09.00-16.00. Tlf 625 63 979. 

Hjelpemiddeltjenesten

Hjelpemiddeltjenesten holder til ved Klukstuen. 

Søknadsskjema helse- og omsorgstjenester

Ved å benytte skjemaet under søker du generelt om tjenester i Hamar kommune. Du vil bli tildelt tjenester ut i fra ditt behov og der kommunen har ledig kapasitet. 

Søk om helse- og omsorgstjenester (PDF, 104KB)

Frivillighet og Venneforening

I tillegg til de ansatte, gjør en glad gjeng med frivillige virkelig en forskjell på Klukstuen. De stiller opp for å skape gode øyeblik med fest, mat og moro. 

Henny Moe er leder for Klukstuens venner. 

Hamar kommune samarbeider tett med frivillige organisasjoner innenfor helse. Frivillige organisasjoner som Lions, Hamar Frivilligsentral og Røde kors er viktige samarbeidspartnere og hjelpere for innbyggere og for personer som mottar tjenester fra Hamar kommune. Beboere på institusjoner kan få hjelp til å handle, følge til lege/tannlege, besøksvenn, besøkshund og annet. 

Ofte stilte spørsmål