Seterløkka omsorgsboliger åpnet 13. april 2023 og består av 32 boliger beregnet for personer med demens og kognitiv svikt. Bygget består av flere kompakte etasjer med korte korridorer og med fellesområde i hver etasje. Boligene ligger sentrumnært like ved Scandic Hamar og har egen sansehage med tilgjengelige stier som er trygge å gå på, opphøyde bed og benker. 

Kantine og møteplass

Vårt ønske er at kantinene våre skal blir brukt som møteplass for dere som er i en livsfase der det er ønskelig å møte andre i samme situasjon. Den gode praten blir viktig, det sosiale felleskapet, spise ett sundt og godt måltid, eller bare kaffe og ei god kake!

Vår visjon er Matglede, service og kvalitet og vi ønsker Deg velkommen i våre kantiner.

Seterløkkas beboere, pårørende andre besøkende er velkomne til å benytte seg av Parkgårdens kantine. Du kan som innbygger kjøpe mat og spise i våre kantiner eller kjøpe med deg mat hjem. Kantinen er åpen fra 10-15 alle dager, også helg.

Her kan du se hva som serveres til middag 

Søknadsskjema helse- og omsorgstjenester

Ved å benytte skjemaet under søker du generelt om tjenester i Hamar kommune. Du vil bli tildelt tjenester ut i fra ditt behov og der kommunen har ledig kapasitet. 

Søk om helse- og omsorgstjenester (PDF, 104KB)

Frivillighet og venneforening

Hamar kommune samarbeider tett med frivillige organisasjoner innenfor helse. Frivillige organisasjoner som Lions, Hamar Frivilligsentral og Røde kors er viktige samarbeidspartnere og hjelpere for innbyggere og for personer som mottar tjenester fra Hamar kommune. Beboere på institusjoner kan få hjelp til å handle, følge til lege/tannlege, besøksvenn, besøkshund og annet. 

Ofte stilte spørsmål