Parkgården ligger midt i Hamar sentrum med kort avstand til Hamar park og Mjøsfronten. Sykehjemmet har 2 avdelinger med tilsammen 56 langtidsplasser. 
Sykehjemmet har sykkel hvor de ansatte kan ta med beboere ut på sykkeltur. 

Frisør og fotterapeut

Det er egen fotterapeut og frisør på bestemte dager i uka.

  • Fotterapeut Marit Pedersen -mandag, tirsdag og onsdag kl 09 – 16.00 Tlf 625 63 950. Du kan også som innbygger booke deg time. 
  • Frisør -torsdager og fredager. Tlf 939 39 390. 

Kantine og møteplass

Vårt ønske er at kantinene våre skal blir brukt som møteplass for dere som er i en livsfase der det er ønskelig å møte andre i samme situasjon. Den gode praten blir viktig, det sosiale felleskapet, spise ett sundt og godt måltid, eller bare kaffe og ei god kake!

Vår visjon er Matglede, service og kvalitet og vi ønsker Deg velkommen i våre kantiner.

Parkgården har kantine som er åpen for beboere, pårørende, ansatte og andre besøkende. Du kan som innbygger kjøpe mat og spise i våre kantiner eller kjøpe med deg mat hjem. Kantinen er åpen fra 10-15 alle dager, også helg.

Her kan du se hva som serveres til middag 

Søknadsskjema helse- og omsorgstjenester

Ved å benytte skjemaet under søker du generelt om tjenester i Hamar kommune. Du vil bli tildelt tjenester ut i fra ditt behov og der kommunen har ledig kapasitet. 

Søk om helse- og omsorgstjenester (PDF, 104KB)

Frivillighet og venneforening

Hamar kommune samarbeider tett med frivillige organisasjoner innenfor helse. Frivillige organisasjoner som Lions, Hamar Frivilligsentral og Røde kors er viktige samarbeidspartnere og hjelpere for innbyggere og for personer som mottar tjenester fra Hamar kommune. Beboere på institusjoner kan få hjelp til å handle, følge til lege/tannlege, besøksvenn, besøkshund og annet. 

Leder Parkgårdens venner - Lisbeth Galaaen. 

Ofte stilte spørsmål