Ukemeny

Middagsrettene serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Ukemeny
Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få uskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.
Uke 12: 20. mars - 26. mars
- Mandag 20.03 Fiskepudding med rekesaus, amerikansk blanding og poteter
- Tirsdag 21.03 Lunsjkaker med brun saus, kåkstuing og poteter
- Onsdag 22.03 Betasuppe. Hermetisk frukt
- Torsdag 23.03 Fiskerullade, smør, gulrot og poteter
- Fredag 24.03 Storfehakk med gulrot og potet
- Lørdag 25.03 Grøt. Frukt
- Søndag 26.03 Røkt svinekam, fløtesaus, romanesko symfoni og poteter. Fromasj
Uke 13: 27. mars - 2. april
- Mandag 27.03 Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Tirsdag 28.03 Hønsefrikase og poteter
- Onsdag 29.03 Ferskt kjøtt med sur/søt saus, kålrot og poteter. Grønnsakssuppe
- Torsdag 30.03 Dampet skrei med bacon, smør, tricolor rotgrønnsaker og poteter
- Fredag 31.03 Grove kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter
- Lørdag 01.04 Grøt. Frukt
- Søndag 02.04 Stekt laks, sandefjordsmør, grønnsaker og poteter. Skogsbærgrøt med vaniljesaus
Uke 14: 3. april - 9. april
- Mandag 03.04 Medisterkaker, brun saus, makaronistuing og poteter
- Tirsdag 04.04 Fiskepudding med hvit saus, kålrot og poteter
- Onsdag 05.04 Biffgryte, ris og romanesco symfoni. Fromasj
- Torsdag 06.04 Skjærtorsdag Laksekaker med sandefjordsmør, babygulrot og poteter
- Fredag 07.04 Langfredag Lammestek med brun saus, pariserblanding og poteter. Appelsinris med gul saus
- Lørdag 08.04 Påskeaften Rømmegrøt. Frukt
- Søndag 09.04 1. påskedag Kalvestek, fløtesaus, klostergrønnsaker og poteter. Sjokoladepudding med vaniljesaus
Uke 15: 10. april - 16. april
- Mandag 10.04 2. påskedag Biffkarbonader med løk, brun saus, makaronistuing og poteter
- Tirsdag 11.04 Plukkfisk med purre, gulrot og poteter
- Onsdag 12.04 Pannekaker med blåbær. Minestronesuppe
- Torsdag 13.04 Medisterpølse med brun saus, surkål og poteter
- Fredag 14.04 Fiskekaker med smør, gulrot og poteter
- Lørdag 15.04 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 16.04 Skinkestek med brun saus, surkål. Tine dessert.
Uke 16: 17. april - 23. april
- Mandag 17.04 Chilli con carne og ris
- Tirsdag 18.04 Fiskerullade, smør, gulrot og poteter
- Onsdag 19.04 Kalvefrikadeller med fløtesaus, makaronistuing og poteter. Semulepudding med rød saus
- Torsdag 20.04 Dampet torsk med persillade, smør, amerikansk blanding og poteter
- Fredag 21.04 Skinke og makaronigrateng, smør, blomkålblanding og poteter
- Lørdag 22.04 Grøt. Frukt
- Søndag 23.04 Oksestek, brun saus, blomkål, gulrot og potet. Karamellpudding