BLACK/CELL fra Innlandet, Stange, er et relativt nytt metall band, som anvender nyere tids elementer i søken på sitt eget perspektiv på sjangeren svart metall. Catchy riff og dissonante toner, samt en tematikk i det lyriske som utforsker beistet i menneskets natur, er det som danner fundamentet i låtene.

Black/Cell startet i 2019 som et enmannsprosjekt og har de 2 siste årene utviklet seg til et fult band.

Bandet anno 2024 består av:
Tom Hagen – Gitar / Simen Myrbakken – Trommer / Atle Trettebergstuen  - Bass / Halvor Johansen – Vokal / Steven Le Moan - Gitar

Siden oppstarten har Black/Cell gitt ut EP-en Atonement, 3 singler samt debut albumet Fear the Destroyer som ble sluppet i 2021. 

SPECIAL GUEST: TEMPEL
Tempel stapper det brutale, det myke og alt i mellom inn i en tube og skviser ut deilig hårete headbangerkrem med spinnvill windmill headspin i stereo! I april 2024 slapp de sitt andre album "SAGN" og ser fram til å spre partymetallen til massene!
"På ekte Gino Valente-vis kokes store kjøttfylte stykker av metal, både tradisjonell, thrash og black sammen med slintrer av treffsikker hardcore, ROCK og melodisk teft" - Big Dipper
"En kraftpakke av de sjeldne. Med dette albumet tvinger Tempel seg frem som et av de mange norske rockebandene å regne med".

Sted
2301 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Lørdag 12. oktober 21:00 - 23:00Klubbscene