Forestillingen byr på en unik mulighet til å oppleve klassisk musikk på en morsom måte, for hele familien. De tre utøverne har utviklet forestillingen i samarbeid med regissør Madeleine F. Røseth. Musikken er hentet fra Prøysens skattekiste og klassiske komponister som Edvard Grieg, Johann Halvorsen, Mozart og Prokofiev.
Varighet: ca. 40 minutter


OM UTØVERNE:
MAREN MYRVOLD er sopran og hadde sin operadebut på Den norske opera & ballett i 2014 som Oberto i Händels Alcina. Hun er aktiv som solist både i operaer og på konsertscenen, i teater og musikkteaterforestillinger. I tillegg til å være utøvende sanger, jobber Maren som komponist, produsent for egne konserter, kunstprosjekt og forestillinger, og som dirigent. Hun har mastergrad fra Universitetet i Stavanger, og bachelorgrad fra NTNU i Trondheim og Hochschule für Musik i Freiburg i Tyskland, samt PPU fra Norges musikkhøgskole.
MARITA K. RABBEN er pianist med mastergrad fra NTNU i Trondheim, bachelorgrad fra Griegakademiet i Bergen og Hochschule für Musik i Freiburg. I 2011 debuterte hun som solist med Trondheim Symfoniorkester i Rachmaninovs 2. klaverkonsert. Hun er aktiv som solist, kammermusiker og akkompagnatør og turnerer jevnlig over hele Norge. Hun har flere faste ensembler og produserer også egne forestillinger, hvor hun kombinerer klassisk- og samtidsmusikk med teater og andre kunstformer.
BERIT CARDAS er en etterspurt dirigent, fiolinist og bratsjist. Bl.a. var hun med på å starte Vertavokvartetten i 1984, en kvartett hun har holdt over 2500 konserter med. Ved siden av en å ha en lang merittliste som solist og kammermusiker, er hun er også en allsidig pedagog, foreleser og dirigent. Cardas har studert ved Østlandets Musikkonservatorium, Hochschule für Musik und Theater i Hannover, Tyskland og University of Minnesota i Minneapolis, USA. Hun har også tatt dirigentstudier ved Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger.

Sted
2301 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Lørdag 07. desember 13:00 - 13:40Multisal