Livsværende VIII

Strand kunstnerresidens inviterer til Livsværende VIII av Astrid Groseth. En utendørs kunsthendelse med bevegelse, lyd, tekst, noe for ganen, sanseopplevelser og natur.

Hver måned i løpet av et helt år skjer Livsværende. Tolv ulike verk som endres i takt med kunstnerne, publikum, været, landskapet og det som måtte oppstå i øyeblikket. Hver kunsthendelse har sin egen særegne stemme og uttrykk. De blir alle laget spesifikt for måneden den spilles i, hvem som er med og stedet det foregår. Ingen av kunsthendelse er like, alle får sin helt egen stemme og stemning. Livsværende markerer starten på Strand kunstnerresidens som en plass folk kan oppleve ulike kunstuttrykk.

Det er samarbeid og synergier med lokale nisjeaktører. Involverte kunstnere har både nasjonal- og internasjonal anerkjennelse. Det er bærekraft både i arbeidsmetode og i ressursbruk.

Kunstnerisk og administrativ ledelse, konsept, metode, produsent, komposisjon og koreografi: Astrid Groseth.

Utøvende og skapende kunstnere i Livsværende VIII: Katarina Skår Lisa og Astrid Groseth.

Kunstnere involvert i Livsværende hittil: Ane Marthe Sørlien Holen, Katarina Skår Lisa, Håvard Skaset, Guro Skumsnes Moe, Jens Petter Larsen, Lars Nårstad, Fridtjof Helle Brevig, Ragnhild Tronsmo Haugland, Lone Sjøli, Grace Orbon-Emmelot, Ola Bråthen Uhlen, Nanna Elisabeth Berntsen, Hanna Filomen Mjåvatn og Astrid Groseth.

Medhjelpere: Agnes Amb Groseth, Helge Groseth og Øivind Brodal Syversen.

Støttet av: Kulturrådet, Innlandet fylkeskommune, Fond For Utøvende Kunstnere og Strand kunstnerresidens.

Sponset av: RingsakerOperaen, Superkraftmat og Tingnes kaffe.

Bestill billett ved å sende e-post til livsvaerende@gmail.com. Valgfri billettpris mellom 100 og 350 kr.

Velkommen!

Sted
2355 Ringsaker
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Lørdag 20. juli 10:00 - 11:30Strand kunstnerresidens - Tangnesveien 478, 2355 Gaupen