Maria Mena lever, skriver og synger fra hjertet, og hun er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.
Mena har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med 'My Lullaby' i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske. Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler, inkludert hun selv, og på så måte hjulpet utallige mennesker. Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berører mange med varme og humor sammenflettet med ømhet og smerte i sanger som 'I don't want to see you with her', 'Not OK', 'Just hold me' og 'All this time'.
Under de magiske konsertene i 2023 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister. Maria tar publikum med på en terapitime, der de geleides gjennom sorger og seiere og forlater konserten med en god følelse. I 2023 kom også album nummer ni, med tittelen 'And Then Came You', som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den.

Maria tar med seg bandet på turne for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den for å gi nok en konsertopplevelse av de sjeldne.

Sted
2301 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Onsdag 13. november 20:00 - 21:30Kirsten Flagstad sal