Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike, Sveits og Tyskland, der de hadde stor suksess med albumene Up For You & I (2004) og Reasons To Hang Around (2006). For sistnevnte vant Minor Majority Spellemannsprisen i klassen for «beste popgruppe» i 2006.
I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter over hele Europa. 
De siste årene har bandet vært svært aktive på platefronten og gitt ut tre album på under fire år (Napkin Poetry (2019), The Universe Would Have To Adjust (2021) og Kiss Off (2022). Samtlige har fått gode kritikker både her hjemme og ute i Europa. Etter en vellykket tysklandsturné i September, vil noen utvalgte byer få oppleve dem som duo nå i desember. I dette formatet kommer publikum tettere på bandet og nærmere låtene slik de var når de ble laget.
Vokalist Pål Angelskår sier:
«Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som oppstår både hos oss og i publikum når sangene plutselig ikke har noe å gjemme seg bak. Ingen rytmeseksjon eller synth-tepper, bare to gitarer, to stemmer og en god porsjon nervøsitet.»

Sted
2301 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Lørdag 26. oktober 21:00 - 22:30Klubbscene