"Salmer på pøbb" har blitt en stor suksess! Konseptet har gått sin seiersgang på Herr Nilsen i Oslo jevnt og trutt i 1,5 år med ALT utsolgt fra begynnelse til slutt! Hele Norge sulter etter dette og vi får forespørsler fra store og små plasser i hele landet. I samarbeid med Hverdagskirken kommer Salmer på pøbb til Hamar, og til Festiviteten. Skynd deg å sikre deg billetter, for her blir det fort utsolgt!

Salmer på pøbb ble født i en samtale mellom Thor-Erik Fjellvang (kapellmester Adam Douglas) og Lewi Bergrud. Som session-musikere hadde de begge nådd sine største drømmer, men de savnet allikevel noe med mer "himmel" i seg, så Lewi foreslo; skal vi ikke stikke ut å spille salmer på pub? Dermed var noe nytt født, og det slo ann så til de grader.

Sangene fra den norske salmeboka er blitt fremført, spilt inn og gitt ut av en mengde norske artister de siste 30-40 årene. At salmene taes med ut på klubbkonserter er ikke like vanlig. Nå har du sjansen til å skaffe deg billetter til til det enestående "Salmer på pøbb"! Løp og kjøp!
________

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:00
Varighet : 90 min

Servering :
Øl / Vin
Alle rettigheter

Aldersgrense : 18
Ledsager : Rabattpris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangørens nettside
Facebook

Sted
2317 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Onsdag 06. november 20:00Festiviteten