Digihjelpen er et veiledningstilbud for deg som ønsker hjelp til å mestre ulike digitale løsninger. Vi ønsker å bidra til å redusere digital utenforskap, og til å gjøre kommunikasjonen mellom innbyggerne og kommunen mer effektiv. Det er viktig for oss at alle har kunnskapen de trenger for å søke om tjenester de har krav på, og at alle innbyggere kan delta i samfunnet på lik linje og medvirke i saker som angår dem.

Digihjelpen i Hamar er et samarbeid mellom Hamar kommune (Innbyggerservice og biblioteket), Frivilligsentralen og Seniornett. 

Drop-in hos Innbyggerservice

Du er velkommen på drop-in hos Innbyggerservice i rådhuset hver onsdag kl 12:00 - 15:00. Veilederne hjelper deg å fylle ut kommunale skjemaer eller bruke andre digitale tjenester. Vi har både PC og iPader du kan bruke selv, eller få veiledning av oss. Du kan gjerne ta med deg ditt eget nettbrett eller mobiltelefon slik at du lærer å løse oppgavene på den enheten du bruker til vanlig. 

Den siste onsdagen før søknadsfristen for bostøtte (25. hver måned) har vi ekstra veiledere fra boligkontoret som kan hjelpe til med søknaden.

Veiledning på biblioteket

Biblioteket har flere PC-er du kan bruke gratis. Her kan få veiledning i bruk av ulike digitale tjenester i hele åpningstiden.

Seniornett

Seniornett Hamar holder datakurs og samlinger for eldre i Hamar. Se nettsiden for kursdatoer og påmelding.

Les mer om Seniornett Hamar

Les mer om digihjelpen i Hamar