Her er artistene for Live i Hamar 2024: den ikoniske rockestjernen Lenny Kravitz og en av Norges beste live-artister, Jarle Bernhoft. Arrangører er Hamar kommune og Vikingskipet i samarbeid med Venues

Tilbake i Norge etter fem år

Når den amerikanske superstjernen Lenny Kravitz setter bena på norsk jord, er det gått fem år siden sist. Det er festivalene «Live i Hamar» og «By the Pond» i Sandefjord som har lykkes i å få Kravitz tilbake til Norge. 
 
- Lenny Kravitz er legendarisk, og det er helt fantastisk å kunne presentere ham for publikum i jubileumsåret der Hamar fyller 175 år, sier kultursjef i Hamar kommune, Morten Midtlien. Det er bare å krysse av 27. juni i kalenderen med én eneste gang, sier han. 

BernhoftBernhoft starter showet

«Live i Hamar» har festival-format, med flere artister på plakaten, og neste års show åpnes av Jarle Bernhoft, kritikerrost låtskriver og en usedvanlig likandes kar fra Nittedal. 
 
De siste par årene har vi fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom «Hver gang vi møtes» og som mentor i The Voice. Nylig slapp han sitt sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts», som fanger et spekter av sjelfull, pop-injisert skjønnhet. Bittersøtt, festlig og sofistikert, en tour de force fra en låtskriver som vet nøyaktig når han er inne på noe fantastisk.

Lenny KravitzFire Grammy-priser

Stil- og rockeikonet Kravitz har mottatt ikke mindre enn fire Grammy-priser og har en mildt sagt imponerende karriere bak seg. Han brakdebuterte med «Let Love Rule» tilbake i 1989 og har siden levert monsterhits som «It Ain't Over 'til It's Over», «Are You Gonna Go My Way», «Always on the Run» og «Fly away». 
 
 

 

Billettene er i salg! Dørene åpner klokka 17.00.

Kjøp billetter her!

Om «Live i Hamar»: 

«Live i Hamar» arrangeres av Hamar kommune og Vikingskipet, som ønsker å skape en festkveld for egne innbyggere og de mange tilreisende til festivalen.

Festival-arenaen er utendørs ved Vikingskipet, Hamars mest kjente landemerke. På plakaten i år sto Karpe, Stig Brenner og Emma Steinbakken, som opptrådte foran 15.000 publikummere.

Arrangørene har tidligere booket disse artistene til utendørskonsert på Stortorget i Hamar sentrum: Sting (2016), Elton John (2017), aha (2019).
 
Kontaktperson: Morten Midtlien, kommunalsjef for kultur og frivillighet, Hamar kommune
Mob.: 412 17 421, morten.midtlien@hamar.kommune.no