Beliggenhet

Ingeberg barnehage er en 2-avdelings barnehage som tar imot barn fra 1 – 6 år. Barnehagen ligger på Ingeberg boligfelt like i nærheten av Ingeberg skole. Vi har fine naturområder i gangavstand fra barnehagen. 

Furutoppen, som er et friområde som ligger inn til barnehagens uteområde, er med på å gjøre lekeplassen vår mye mer spennende og attraktiv. Om vinteren aker vi og hopper på ski der. Om våren, sommeren og høsten er det en spennende plass for lek og utforskning. Fra toppen kan vi skimte Mjøsa.

Syngende barnehage

Ingeberg barnehage er en «Syngende barnehage». Det betyr at vi forplikter oss til å ha ekstra fokus på sang og musikk i barnehagen. Sang og musikk i barnehagen er viktig for både språkutvikling, kreativitet og sosialt fellesskap. Derfor ønsker vi å ha et sterkt fokus på musikk.

Vi har vårt eget rockeband som heter Minirockers. I 2021 ga Minirockers ut en singel som ligger på Spotify. 

Livsgledebarnehage

Ingeberg barnehage er også en «Livsgledebarnehage». Det betyr at vi skal være med å spre livsglede blant eldre. Vi har samarbeid med Finsalhagen omsorgssenter, og målet er at vi skal dra på besøk dit 2 ganger i måneden.

Vi er glade for å kunne være en del av dette, og vi ser at det betyr veldig mye for de eldre at vi kommer på besøk. Det er også veldig verdifullt for barna å få være med.

Ofte stilte spørsmål