Flekkengas avdeling BadstuaVår beliggenhet er landlig; nærhet til både skog og bondegård. Natur, fysisk aktivitet og gårdsliv er viktige elementer i vår profil.

Vi tilbringer mye tid i Imerslundmarka, og på gården har vi både fjøs med dyr, et rom til høyhopping, snekkerverksted og vi har gymsal i forbindelse med den ene avdelingen vår, Badstua, som ligger i Imerslundvegen 45. (Bildet)

Vår visjon

Vår visjon er «Flekkenga, et godt sted å være, et godt sted å lære». Vi ønsker å gi barna en variert hverdag hvor da kan skaffe seg erfaringer innen mange ulike aktiviteter. Vi ønsker å gi barna spennende utfordringer og den gode følelsen av å lære og mestre nye ferdigheter.

Vi tar barna med på mange faste gjøremål, har høyt fokus på gode relasjoner, praktiske erfaringer, allsidig lek, utetid ,og lek med god kvalitet. Vi er opptatt av at barna blir selvstendige og klare for skolestart. De ansattes rolle i barnas liv er verdifullt for oss.

Våre ansatte

Barnehagen har 5 avdelinger med til sammen 90 barn. Vi har 23 årsverk tilknyttet barnehagen vår. Nær halvparten av våre ansatte er menn. Vi følger både bemanningsnorm og pedagognorm. I tillegg har vi mange ansatte med tilleggsutdannelse, samarbeid med Høgskolen i Innlandet og Storhamar vgs om studentpraksis, samt mennesker i arbeidstrening gjennom NAV.

Et lite tips

I 2018 var vi med i produksjonen «Barnehageliv» som har blitt sendt på tv2 og tv2Sumo. Her får seere et godt innblikk i barnehagehverdagen hos oss. Ta en kikk da vel

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi har stengt to uker i juli, 23. desember og romjulen samt onsdag før skjærtorsdag. I tillegg har vi 5 planleggingsdager i løpet av året som vi forsøker å legge slik som de er i skoleruta.

I Flekkenga har alle barn med seg frokost og en frukt. All lunsj lages sammen med barna, og vi har god trening i å ivareta barn med ulike allergier eller kulturelt betinget diett. Vi etterstreber sunn og variert mat hver dag.

Vi har felles opptak med Hamar kommune. Lenke til søknadsskjema

Dere disponerer, og betaler for plassen, fra 1. august.