Våren gir håp, energi og en følelse av mestring for alle på Seterløkka. Vi har hatt felles morgenkaffe på terrassen og organiserte turer i nærmiljøet - og hver tirsdag har vi gleden av å delta i Seterløkkakoret! 

Vi har snakket med flere beboere, og de beskriver våren og tiden her på Seterløkka slik: "Trygt og godt å være her", "Lysere og lengre dager", "Våren gjør at det kribler i kroppen", "Det er så mye god mat her", "Jeg håper på en god og varm sommer med litt regn om natten". Disse kommentarene reflekterer den positive stemningen som våren har brakt med seg. 

Mai måned - en tid for glede

Samling ute i hagen på Seterløkka. Foto: Christiane NielsenMai måned har vært spesielt fin hos oss og vi har sett det spire og gro i hagen, hørt fuglene kvitre og plukket blomster. Med mange røde helligdager og feiring av 17. mai i strålende sol, har det virkelig vært en glede å være her. Den kollektive opplevelsen av nasjonaldagen, med flagg, musikk og feststemning, har gitt alle en følelse av fellesskap og tilhørighet.

Mer tid utendørs gir ikke bare frisk luft, men skaper også muligheter for sosialt samvær og fysisk aktivitet.

Her er noen flere hyggelige kommentarer fra våre beboere:

Lysere og lengre dager gir meg håp og glede. Jeg elsker å se blomstene spire og høre fuglene synge.

Vi har blitt godt kjent med hverandre og kan snakke om alt. Det er fint å ha noen å dele disse øyeblikkene med.

Aktiviteter og samvær

Hattefest hos Seterløkka. Foto: Christiane NielsenI tillegg til hagearbeid og sang, har vi hatt gleden av å delta i flere aktiviteter. Flere har vært på fotball- og håndballkamper, noe som har skapt mye entusiasme og fellesskapsfølelse. Vi har også arrangert bussturer, som har gitt beboerne muligheten til å oppleve nærområdet på en ny måte. Og for litt ekstra moro, har vi hatt en hattefest, hvor kreativitet og latter fylte rommet. Disse aktivitetene bidrar til å skape en variert og engasjerende hverdag for alle.

Mat er også en viktig del av trivselen her. Allerede i mars sådde vi flere blomster og urter, og snart skal de plantes ut i hagebedene. Dette gir ikke bare farger og duft til uteområdet, men også en følelse av mestring og glede for beboerne. Hagearbeid er en aktivitet som både gir mosjon og mental stimulering, noe som er viktig for helsen. 

Vi planlegger flere utendørsaktiviteter, fester og samlinger som alle vil bidra til å styrke fellesskapet og forbedre livskvaliteten for våre beboere. Vi gleder oss til å se Seterløkka blomstre i takt med årstiden, og til å dele mange flere lyse og varme dager sammen!