Camilla Victoria Storm er aktuell med barneboken Sirkus Pepperonini og hønsekanonen. Dette er en morsom og helsprø høytlesningsbok for deg som liker Den kjempestore pæra!

Camilla stiller gjerne på lesestunder/høytlesning, og kan by på et meget underholdende opplegg som bla inneholder ukulele og flosshatt, noen fjonge kosedyr-høner og noen skranglete sirkus-esque rekvisitter. Og så synger hun Pål sine høner (med ett vers på hønsk, bare klukk klukk klukk) - og avslutter i moll - aldri heim at ho mor, ja.. DET må være trist det - og så går hun over til lesning og litt prating og kanskje en sang til underveis - avslutning, og sirkusverset av Pål sine høner. Kanskje tegner hun litt på flipboard dersom det er tid

Om boken

Møt sirkusdirektør Pål-O Pepperonini og hans fabelaktige høner! Hønene sier ikke et eneste ord: de klukker, og det er kun Pepperonini som forstår hva de sier. Hønene kokkelerer, selger billetter, rigger sirkustelt, syr kostymer, henger opp plakater, utfører halsbrekkende kunster i manesjen, selger popcorn, og spiller poker når publikum har gått for dagen.

Hvert år rigger Pepperonini og hønene i stand et nytt og enda mer fantastisk nummer, alt for å bli Årets sirkusdirektør og få midtsideoppslaget i sirkusdirektørenes eget magasin, Floss & Tights. Pepperonini har nemlig vært nominert 9 år på rad, men har aldri vunnet prisen. I år har han fått spesialbygget en splitter ny hønsekanon, men så dukker det opp en mystisk eske med post...

Sirkus Pepperonini og hønsekanonen er perfekt for barn fra 5 år og oppover, og passer både som høytlesning og for de som kan lese selv. Boka skildrer hvordan det gikk med karakteren Pål i sangen "Pål sine høner", og er underholdende for hele familien.