Ådalsbruk Musikkforening er et janitsjarkorps fra Løten. Musikkforeningen ble grunnlagt i 1870, og er dermed et av landets eldste janitsjarkorps. Som Innlandets beste janitsjarkorps, og vinner av de fire siste Innlandsmesterskapene, har de en ambisiøs visjon om å være et av landets fremste janitsjarkorps. For å nå denne visjonen har de tydelige mål for hvordan de skal bli bedre samtidig som de har det veldig artig sammen. Christian Skarbø Tenfjord er fast dirigent og musikalske leder. 
Å være «Bruksmusiker» innebærer en aktiv tilværelse med øving, konkurranser og konserter. Det er fast øvelse hver torsdag i gode øvingslokaler på Løten ungdomsskole, samt flere helgeseminarer gjennom året. I tillegg til å arrangere egne konserter, deltar korpset på ulike kulturarrangementer og spilleoppdrag lokalt, regionalt og nasjonalt. Deltakelsen i NM Janitsjar i Trondheim er ett av årets høydepunkt! Der har de deltatt i mange år, og spiller nå i 1. divisjon.
Ådalsbruk Musikkforening gleder seg å spille med Lillestrøm musikkorps. Lillestrøm musikkorps er et av landets beste janitsjarkorps, og det er alltid inspirerende å høre på de beste elitekorpsene i landet.

Lillestrøm musikkorps
Lillestrøm Musikkorps ble stiftet 1. januar 1920, og kunne dermed feire 100 års jubileum for noen få år siden. Korpset består av mellom 70 og 80 musikere. Blant medlemmene er det en god miks av utdannede musikere og amatørmusikere på et høyt nivå. Ambisjonsnivået er høyt, og Lillestrøm Musikkorps har gått til topps i øverste divisjon i NM Janitsjar 13 ganger, og har også to 2. plasser i EM på merittlisten. Gjennom året gjør LMK en rekke konsertprosjekter, mest i den klassiske retningen, men også i mer storband- og populærmusikalsk retning.

Trond Sverre Myhre er korpsets musikalske leder, og han dirigerer de fleste av Lillestrøm Musikkorps konserter. Korpset bruker jevnlig også gjestedirigenter, senest høsten 2023, da LMK fremførte Igor Stravinskys Vårofferet, under ledelse av Ingar Bergby. Det er ikke første gang Lillestrøm Musikkorps spiller konsert på Hamar, og gjengen fra Lillestrøm gleder seg stort til å ta turen til Hamar denne gangen også!

Sted
2301 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Søndag 22. september 18:00 - 20:00Kirsten Flagstad sal