Møt Ibsen i friluft! Vi får besøk av skuespiller Jeanne Bøe på Målia med en ellevill ute-forestilling basert på Peer Gynt.

Skuespiller Jeanne Bøe har i samarbeid med Den Norske Turistforening et av de mest unike kulturelle Ibsen-samarbeid i Norge. Ibsens tekster blir fremført og spilt i fjellet, ved fjorden, ved hytta, rundt bålet, i kajakk og på vandreturen. Søndag 25. august kommer hun til Målia og spiller Ibsen i vårt natur­lige amfi mellom serveringshytta og Stouslandhytta. Møt opp i god tid, ta med sitteplate og finn deg en plass på setervollen. Gratis uteteater-forestilling!

Henrik Ibsen hadde en unik evne til å skildre den vakre, norske naturen. Han var også den første som brukte ordet friluftsliv skiftlig i diktet "På viddene". Han ble født i lille Skien, men spilles på alle hovedscener rundt omkring i verden den dag i dag. Nå kan du oppleve hans magiske verden på tur.

Jeanne er ansatt som skuespiller i Skuda/Alliansen i Oslo. Hun driver også Ibsen-kompaniet, Ibsen Skiens ITC. Hun er bosatt i Siljan, Telemark, turnerer rundt i verden med Ibsen – og elsker fjell og vidde. Til nå har hun vært på turné i fjellet siden 2019, og gleder seg veldig til å se dere alle nydelige turfolk. Les mer om Jeanne her: www.jeanneboe.no

Sted
2340 Løten
Kontaktinformasjon
Telefon: 48259734
Nettside: https://dnt.no/hht
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Søndag 25. august 14:00 - 15:00Målia serveringshytte