Solistkoret og Ensemble Allegria fremfører julens store klassiker


Johann Sebastian Bach sitt livsbejaende Juleoratorium står på programmet for årets julekonserter med Det Norske Solistkor og dirigent Grete Pedersen. Sammen fremfører de julens store klassiker!
Verket er for mange en kjær del av juletradisjonen. 300 år etter urfremførelsen er Bachs høytidelige og storslagne verk med fortellende resitativer og vakre arier mer populært enn noen gang.
Med nyskapende kraft og kunstneriske visjoner har dirigent Grete Pedersen ledet Det Norske Solistkor til stadig nye musikalske høyder. Sommeren 2025 gir hun stafettpinnen videre etter 35 år som kunstnerisk leder, samme år som koret markerer sitt 75-årsjubileum.
Det er første gang Solistkoret og dirigent Grete Pedersen fremfører Bachs Juleoratorium sammen. Årets juleturné markerer en monumental avslutning på en rekke bejublede juleprosjekter de har gjort sammen.


Medvirkende
Det Norske Solistkor
Ensemble Allegria
Grete Pedersen, dirigent


Les mer om musikken på konserten på Solistkorets hjemmeside.  
Kjøp rabatterte billetter med vårt fordelsprogram – Solistkortet.


Billettinformasjon
Det er ikke faste sitteplasser på denne konserten og vi oppfordrer derfor publikum til å møte opp i god tid før konsertstart. Billetter kjøpt med vårt fordelsprogram Solistkortet, vil få reserverte plasser.
Ved kjøp av rabatterte billetter, medbringes rabattbevis til konsert. Personer med behov for ledsager, må kontakte Solistkoret per e-post til post@solistkoret.no for utstedelse av ledsagerbillett (gratis). Ledsagerbevis må medbringes på konserten.

Sted
2317 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Mandag 16. desember 18:00 - 19:45Hamar domkirke