Kåseri med Thor Gotaas og konsert med MYRHAUK:
En hyllest til bygda, naturen, loffere og skiløpere!

Myrhauk-tur 2024:
Opplev en kveld fylt med musikalsk og verbal underholdning i toppklasse når Myrhauk legger ut på turné sommeren og høsten/vinteren 2024! Det norske rockebandet, kjent for sine tekster på ringsakerdialekt, hyller livets opp- og nedturer og en tid da det meste var analogt. Med deres unike sound inspirert av artister som Steve Earle, The Allman Brothers, John Hiatt, og Tom Petty, lover dette å bli en uforglemmelig opplevelse.

Bandet Myrhauk består av: Tom E. Holmlund (vokal), Magnus Østvang (låtskriver og komponist/keys/gitar, bass etc.), Bjørn Thomassen (bass), Robert Schei (trommer), Morten Wærhaug (gitarer), og Marius Book (gitarer). Debutplate (slippes i høst) blir produsert av Marius Drogsås Hagen fra Team Me, og spilt inn i det anerkjente Snaxville Recording Studio. Publikum kan forvente seg smakebiter av den. Det er norsk rock av høyeste kvalitet ispedd elementer av country, americana, blues, soul, gospel og folkrock.

Thor Gotaas kåseri:
På utvalgte konserter får du også oppleve forfatter Thor Gotaas, kjent for sine engasjerende kåserier om blant annet landstrykere og skiløpere. Med Gotaas' levende fortellerstil og fascinerende historier, blir dette en kveld som garantert vil fengsle publikum fra start til slutt.

Billetter:
Det er begrenset med billetter, og de blir raskt utsolgt. Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av denne unike opplevelsen. Sikre dine billetter nå for en kveld med ekte norsk musikk og kulturhistorie som vil røre både hjerte og sjel.

Turnéliste:
Myrhauk vil opptre på en rekke steder i Innlandet, med en spesialforestilling i Tyskland/Greifswald på en festival med fokus på nordisk musikk. Se den fullstendige turnélisten på Myrhaukmusikk.no og kjøp billetter på Hoppla.no i dag!

Sagt om Myrhauk:

«Blått og sterkt» - Grappa-labelets Blue Mood Records

«Litt The Band på Hedmarksdialekt» - Øyvind Rønning, Dagbladet

«Øser av Allman Brothers' tyngste spilleglede» - Johnny Andreassen

Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve en hyllest til bygda, naturen, loffere og skiløpere gjennom både musikk og fortelling. Myrhauk og Thor Gotaas inviterer deg til en kveld som kombinerer det beste av norsk kultur i en unik og minneverdig konsertopplevelse. Kjøp billetter nå!

Sted
2380
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Fredag 09. august 20:00 - 23:00Turids Pub i Brumunddal
Fredag 18. oktober 18:00 - 23:30Turids Pub i Brumunddal