Velkommen til en inspirerende kveld med Johanne Refseth, også kjent som "Psykolog med sovepose", på Åsheim den 9. september.

Johanne er psykologen som kurerte sin egen kjærlighetssorg ved å bli en utesovende friluftselsker med hang til kaffebål og mosegrodde skoger. Etter denne opplevelsen begynte hun å lete etter fakta bak magien: Hvorfor ble livets nedturer enklere når de ble servert med novemberskog og fiskestang? Hva sier forskningen og hvordan linker dette til hverdagsproblemene våre?

I dette foredraget forteller Refseth om psykologien bak det å være menneske. Om hvorfor følelser blir til magesmerter, hodepine og konsentrasjonsproblemer. Om hvordan vi deretter begynner å unngå det som foregår inni oss. Om hvordan informasjonen fra psykologiforskningen begynte å gi mening sett med uteelskerens øyne. Fordi naturen har en helende effekt på oss som går dypere enn bare til redusert angstnivå og positive følelser: Det er her vi hører hjemme.

Dørene åpner kl. 18.00, hvor det vil være muligheter for å nyte en kopp kaffe og kake. Foredraget starter kl. 19.00, så kom tidlig for å sikre en god plass og en hyggelig start på kvelden.

Gled deg til en kveld som kan endre ditt syn på naturen og dens rolle i ditt liv. Vi ses der!

Sted
2365
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Mandag 09. september 18:00 - 21:00Åsheim Samfunnshus SA