Bandet består av trioen Tor Erik Hagen på bass, Ronny «Ronster» Kristiansen på trommer, og Kjetil Sæter på gitar og vokal. Deres kombinerte musikalitet og tett sammensveiset kjemi danner ryggraden i Wolfnauts lyd, og skaper en sonisk opplevelse som gir gjenklang med rockefans over hele verden.

I 2022 fanget Wolfnaut oppmerksomheten til Ripple Music, et anerkjent uavhengig plateselskap kjent for deres dedikasjon knyttet til musikk av høy kvalitet innenfor stoner, doom, hardrock og tilstøtende sjangre. Signeringen med Ripple Music var en betydelig milepæl for bandet, og utvidet rekkevidden til et bredere publikum i Norge og verden.

Wolfnauts diskografi viser deres utvikling og dedikasjon. Debutalbumet, «Welcome to the Cactus Mountains», utgitt i 1998, la grunnlaget for deres særegne lyd, og blandet tunge riff og grooves med et snev av ørkenrock-atmosfære. Etter mange legendariske konserter ble det stille fra bandet før en bursdag i 2014 førte det sammen igjen. Hele 16 år (!) etter debuten ble oppfølgeren «Castle in the Woods» sluppet i 2016, den befestet deres rykte som en styrke å regne med. I 2022 ga Wolfnaut ut deres etterlengtede tredje album, ganske enkelt kalt «III». Albumet viste frem deres vekst som musikere og låtskrivere, "III" fikk kritikerros og befestet sin posisjon i miljøet.

Bandet fortsatte sin nådeløse kreative produksjon og ga ut sitt fjerde studioalbum, «Return of the Asteroid», i 2023. Albumet tar lytterne med på en sonisk reise gjennom kosmiske landskap, og leverer tunge, riffdrevne spor som fanger essensen av lyden deres. Albumets utgivelse sementerte ytterligere deres posisjon og ble hedret med 4. plass på Doomcharts.

Med sitt urokkelige engasjement fortsetter Wolfnaut å flytte grenser og fengsle publikum med sin smittende blanding av hardrock, metal og ørkenrock.

WOLFNAUT har med seg Redwood Temple som support.
Redwood Temple går på scenen kl. 21:00 - Wolfnaut går på kl. 22:00 

Sted
2301 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Fredag 27. september 21:00 - 23:30Klubbscene