I anledning byjubileet for Hamar kommune ble årets program åpnet av varaordfører Jane Meyer. Hovedartisten i år er en av Norges fremste visekunstere og historiefortellere; rendølen Guren Hagen. Han har gitt ut tretten album med låter som Hotell Jord, Det store i det små, Sammarsmårrå og Hjertet mitt og han har også fått Sandbeckprisen og Prøysenprisen for sitt arbeide. 

Se mange bilder i bildekarusellen lenger ned!

Vallset trekkspellag med solister spilte opp til dans og mange satte pris på å kunne svinge seg på parketten. Storhamar skoles 4. trinn stilte med 44 elever og sang mange fine sanger. 

Sommerdag for eldre og underholdning ved Guren Hagen.

Viktig samarbeid med frivillige

-Vi er kjempefornøyd med oppmøte og glade for at så mange ville ta turen hit i dag. Men for å få til et slikt arrangement er vi helt avhengig av våre frivillige, de gjør en kjempejobb! sier leder ved Frisklivssentralen, Anne Thingstad Bjørnstad.

Syv frivillige i tillegg til ansatte på Frivilligsentralen og Frisklivssentralen var i sving denne dagen blant annet for å tilby kanelboller, kaffe og vann. Det var også muligheter for å vinne fine premier på loddsalg. 

Frivillige f.v. Liv Frank og Vera Børresen. Foto: Gunhild Smedås

Liv Frank og Vera Børresen har deltatt som frivillige for arrangementet også tidligere. De synes det er et koselig arrangement å hjelpe til på.