Osmund kommer fra stillingen som administrerende direktør i Husbanken, og har før det blant annet vært rådmann i Drammen kommune i sju år, ordfører i Fet kommune, leder og rådgiver i Geelmuyden Kiese, og han har hatt ulike roller i flere departement. Han har utdanning innen statsvitenskap og har hatt en rekke styreverv. Nå gleder han seg til å begynne i Hamar kommune:

- Nå har jeg veldig lyst til å jobbe i en kommune, og da vil jeg ha en kommune som Hamar som har ALT, det er en ordentlig bykommune med all den kompleksiteten og alle fagfeltene! Jeg trives med å komme tettere på folk - i kommunen møter du folk og det liker jeg veldig godt. Det er dessuten kjempespennende med Hamar som er en innlandsby hvor man ikke får noe gratis men må skape alt selv. 

- Det første jeg vil gjøre er å komme ut av kontoret og bli kjent med folk. Jeg håper jeg får møte veldig mange som kan fortelle meg om de ulike sidene av organisasjonen, tjenestene, forvaltningen og stort og smått. Jeg gleder meg til å bli kjent med folk når jeg begynner 22. mai! 

Kommunestyret tar i mot ny kommunedirektør

Kommunestyret tok i mot den nye kommunedirektøren. 

Kommunedirektør og ordfører

Ordfører Einar Busterud ønsker den nye kommunedirektøren velkommen.