En idrettsungdomsskole

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

WANG Ung Hamar er en idrettsungdomsskole med 90 elever. Ungbygget sto ferdig februar 2019 med lyse, moderne lokaler og klasserom som innbyr til gode læringsøkter. 
Skolen holder til på Storhamar med umiddelbar nærhet til naturen og mange av Hamars flotteste treningsfasiliteter, i tillegg tar det kun 30 minutter å gå eller ta en rask sykkeltur til Hamar sentrum.

Glede ved læring og aktivitet

Elevene ved WANG Ung skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden, derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevens egenutvikling.

For oss er kvalitet, trygghet, mangfold og variasjon de viktigste stikkordene for våre treninger. Gjennom individuell mestring og sosialt samhold skal våre elever oppleve glede i trening og aktivitet. Våre trenere skal tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine grenser og dermed oppleve mestring.

WANG Ung Hamar tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Vi tilbyr fire organiserte treningsøkter hver uke. Elever ved WANG Ung Hamar skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Ofte stilte spørsmål

  • Søknadsprosessen foregår digitalt, og søkeportalen finner du på skolens nettside
  • Søknadsfrist er 1.mars
  • Alle elever som søker til WANG Ung blir invitert til opptaksprøve

Du finner mer informasjon om skolen på skolens nettside eller på skolens instagramprofil: WANG Ung Hamar

Ta kontakt med skolen for mer informasjon.