Ukemeny
Middag serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.
Uke 3: 13. januar - 19. januar
Mandag 13/1 - Kjøttpudding med brun saus, kålstuing og poteter
Tirsdag 14/1 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
Onsdag 15/1 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe med makaroni
Torsdag 16/1 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og
poteter
Fredag 17/1 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og
poteter
Lørdag 18/1 - Risengrynsgrøt
Søndag 19/1 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Tirsdag 14/1 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
Onsdag 15/1 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe med makaroni
Torsdag 16/1 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og
poteter
Fredag 17/1 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og
poteter
Lørdag 18/1 - Risengrynsgrøt
Søndag 19/1 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Uke 4: 20. januar - 26. januar
Mandag 20/1 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
Tirsdag 21/1 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 22/1 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Skogsbærgrøt med vaniljesaus
Torsdag 23/1 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
Fredag 24/1 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 25/1 - Risengrynsgrøt
Søndag 26/1 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus
Tirsdag 21/1 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 22/1 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Skogsbærgrøt med vaniljesaus
Torsdag 23/1 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
Fredag 24/1 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 25/1 - Risengrynsgrøt
Søndag 26/1 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus
Uke 5: 27. januar - 2. februar
- Mandag 27/1 - Kjøttkaker med brun saus, erterstuing og poteter
- Tirsdag 28/1 - Fiskegrateng med smør, rustikk brokkoliblanding og poteter
- Onsdag 29/1 - Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
- Torsdag 30/1 - Kjøttboller med kylling/kalkun saus, herregårdsblanding og poteter
- Fredag 31/1 - Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
- Lørdag 1/2 - Risengrynsgrøt
- Søndag 2/2 - Pannestekte karbonader med gulrot/blomkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Sviskegrøt
Uke 6: 3. februar - 9. februar
- Mandag 3/2 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter
- Tirsdag 4/2 - Kylling Liveche i karri med ris
- Onsdag 5/2 - Ferskt kjøtt med sur/søt saus, kålrot og poteter. Dessert: Grønnsaksuppe
- Torsdag 6/2 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Fredag 7/2 - Røkte kjøttpølser med amerikansk blanding, smør og potetmos
- Lørdag 8/2 - Risengrynsgrøt
- Søndag 9/2 - Oksestek med gulrot/blomkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Vaniljepannacotta med jordbærsaus
Uke 7: 10. februar - 16. februar
- Mandag 10/2 - Kjøttpudding med brun saus, kålstuing og poteter
- Tirsdag 11/2 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 12/2 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe m/makaroni
- Torsdag 13/2 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 14/2 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 15/2 - Risengrynsgrøt
- Søndag 16/2 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Uke 8: 17. februar - 23. februar
- Mandag 17/2 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
- Tirsdag 18/2 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
- Onsdag 19/2 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Skogsbærgrøt med vaniljesaus
- Torsdag 20/2 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
- Fredag 21/2 - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding og poteter
- Lørdag 22/2 - Risengrynsgrøt
- Søndag 23/2 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus