Ukemeny
Middag serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.
Uke 37: 9. september - 15. september
- Mandag 9/9 - Kjøttkaker med brun saus, erterstuing og poteter
- Tirsdag 10/9 - Fiskegrateng med smør, brokkoliblanding rustikk og poteter
- Onsdag 11/9 - Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
- Torsdag 12/9 - Kjøttboller med kylling/kalkun saus, herregårdsblanding og poteter
- Fredag 13/9 - Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
- Lørdag 14/9 - Risengrynsgrøt
- Søndag 15/9 - Pannestekte karbonader med gulrot/blomkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 38: 16. september - 22. september
- Mandag 16/9 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter
- Tirsdag 17/9 - Orientalsk gryte med kjøttdeig og ris
- Onsdag 18/9 - Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 19/9 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Fredag 20/9 - Røkte kjøttpølser med amerikansk blanding, smør og potetmos
- Lørdag 21/9 - Risengrynsgrøt
- Søndag 22/9 - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus
Uke 39: 23. september - 29. september
- Mandag 23/9 - Kjøttpudding med tomat & urtesaus, pasta og poteter
- Tirsdag 24/9 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 25/9 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe med makaroni
- Torsdag 26/9 - Fårikål med poteter
- Fredag 27/9 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 28/9 - Risengrynsgrøt
- Søndag 29/9 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Uke 40: 30. september - 6. oktober
- Mandag 30/9 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix, poteter
- Tirsdag 1/10 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
- Onsdag 2/10 - Storfehakk med løk, gulrot og potet. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 3/10 - Medisterkaker med saus,makaronistuing og poteter
- Fredag 4/10 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
- Lørdag 5/10 - Risengrynsgrøt
- Søndag 6/10 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni, og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus