Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få utskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.

  • Mandag 17.06 - Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter 
  • Tirsdag 18.06 -  Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter 
  • Onsdag 19.06 - Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus 
  • Torsdag 20.06 - Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter 
  • Fredag 21.06 -  Dampet torsk med smør, gulrot og poteter 
  • Lørdag 22.06 -  Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 23.06 - Karbonader, brun saus med fløte, blomkål, gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus 

  • Mandag 24.06 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter 
  • Tirsdag 25.06 -  Chili con carne med ris 
  • Onsdag 26.06 -  Betasuppe med flatbrød. Eplegrøt med vaniljesaus
  • Torsdag 27.06 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
  • Fredag 28.06 -   Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 29.06 -  Rømmegrøt. Frukt
  • Søndag 30.06  - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus 

  • Mandag 01.07 - Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter 
  • Tirsdag 02.07 -  Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter 
  • Onsdag 03.07 - Pannekaker med syltetøy, tomatsuppe med makaroni 
  • Torsdag 04.07 - Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter 
  • Fredag 05.07 -  Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 06.07 -  Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 07.07 - Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus

  • Mandag 08.07 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
  • Tirsdag 09.07 - Kalvefrikadeller med fløtesaus, kålstuing og poteter 
  • Onsdag 10.07 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 11.07 - Medisterkaker med brun saus, surkål og poteter 
  • Fredag 12.07 - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding (råkost) og poteter 
  • Lørdag 13.07 - Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 14.07 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfini og poteter. Karamellpudding med karamellsaus

  • Mandag 15.07  -  Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter 
  • Tirsdag 16.07  -  Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter 
  • Onsdag 17.07  - Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus
  • Torsdag 18.07   - Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter 
  • Fredag 19.07  -  Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
  • Lørdag 20.07   -  Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 21.07   - Karbonader med brun saus med fløte, blomkål, gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus 

  • Mandag 22.07   - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter 
  • Tirsdag 23.07   - Chili con carne med ris 
  • Onsdag 24.07 - Betasuppe med flatbrød. Eplegrøt med vaniljesaus 
  • Torsdag 25.07   - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter 
  • Fredag 26.07  - Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter
  • Lørdag 27.07   - Rømmegrøt. Frukt 
  • Søndag 28.07   - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus 

  • Mandag 29.07   - Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter 
  • Tirsdag 30.07   - Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter 
  • Onsdag 31.07  - Pannekaker med syltetøy, tomatsuppe med makaroni 
  • Torsdag 01.08  - Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter 
  • Fredag 02.08   - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 03.08  -  Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 04.08  - Skinkestek med brun saus, fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus

  • Mandag 05.08   - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter 
  • Tirsdag 06.08   - Kalvefrikadeller med fløtesaus, kålstuing og poteter
  • Onsdag 07.08  - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 08.08  - Medisterkaker med brun saus, surkål og poteter 
  • Fredag 09.08   - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter
  • Lørdag 10.08   - Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 11.08   - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus