Ukemeny

Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få uskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.

  • Mandag 02.10    Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
  • Tirsdag 03.10     Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter 
  • Onsdag 04.10    Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 05.10    Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Fredag 06.10     Seibiff med løk, smør, blomkålblanding (råkost) og poteter 
  • Lørdag 07.10     Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 08.10    Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus 

  • Mandag 09.10    Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter 
  • Tirsdag 10.10     Husets fiskegrateng med smør, brokoliblanding og poteter 
  • Onsdag 11.10     Bifflakpskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus 
  • Torsdag 12.10    Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter 
  • Fredag 13.10     Dampet torsk med smør, gulrot og poteter 
  • Lørdag 14.10     Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 15.10    Oksestek, brun saus med fløte, blomkål/gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus 

  • Mandag 16.10    Lettsaltet torsk med stekt bacon, kålrot, smør og poteter 
  • Tirsdag 17.10      Orientalsk gryte med ris 
  • Onsdag 18.10     Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe
  • Torsdag 19.10     Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter 
  • Fredag 20.10      Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 21.10      Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 22.10     Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus 

  • Mandag 23.10    Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter 
  • Tirsdag 24.10     Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter 
  • Onsdag 25.10    Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Eplegrøt med vaniljesaus 
  • Torsdag 26.10   Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter 
  • Fredag 27.10     Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 28.10     Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 29.10    Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus 

  • Mandag 30.10    Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter 
  • Tirsdag 31.10     Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter 
  • Onsdag 01.11    Storfehakk med løk, grulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 02.11    Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Fredag 03.11      Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter 
  • Lørdag 04.11     Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 05.11    Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus.