Ukemeny

Middag serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.
Uke 17: 21. april - 27. april
Mandag 21/4 - Medisterkaker med saus, surkål og poteter. Dessert: Fromasj, sitron
Tirsdag 22/4 - Fiskegrateng med smør, brokkoliblanding rustikk og poteter
Onsdag 23/4 - Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
Torsdag 24/4 - Kjøttboller med kylling/kalkun saus, herregårdsblanding og poteter
Fredag 25/4 - Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
Lørdag 26/4 - Risengrynsgrøt
Søndag 27/4 - Pannestekte karbonader med gulrot/blomkål, brun saus med fløte
og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus
Tirsdag 22/4 - Fiskegrateng med smør, brokkoliblanding rustikk og poteter
Onsdag 23/4 - Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
Torsdag 24/4 - Kjøttboller med kylling/kalkun saus, herregårdsblanding og poteter
Fredag 25/4 - Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
Lørdag 26/4 - Risengrynsgrøt
Søndag 27/4 - Pannestekte karbonader med gulrot/blomkål, brun saus med fløte
og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 18: 28. april - 4. mai
Mandag 28/4 - Seikarbonader med smør,grønnsakstuing og poteter
Tirsdag 29/4 - Kylling Liveche i karri med ris
Onsdag 30/4 - Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus
Torsdag 1/5 - Kyllingfilet med kylling/kalkunsaus,rosenkålblanding og poteter
Fredag 2/5 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
Lørdag 3/5 - Risengrynsgrøt
Søndag 4/5 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte og poteter
Dessert: Fløterand med kirsebærsaus
Tirsdag 29/4 - Kylling Liveche i karri med ris
Onsdag 30/4 - Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus
Torsdag 1/5 - Kyllingfilet med kylling/kalkunsaus,rosenkålblanding og poteter
Fredag 2/5 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
Lørdag 3/5 - Risengrynsgrøt
Søndag 4/5 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte og poteter
Dessert: Fløterand med kirsebærsaus
Uke 19: 5. mai - 11. mai
Mandag 5/5 - Kjøttpudding med brun saus, kålstuing og poteter
Tirsdag 6/5 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
Onsdag 7/5 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe med makaroni
Torsdag 8/5 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og
poteter
Fredag 9/5 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og
poteter
Lørdag 10/5 - Risengrynsgrøt
Søndag 11/5 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Tirsdag 6/5 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
Onsdag 7/5 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe med makaroni
Torsdag 8/5 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og
poteter
Fredag 9/5 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og
poteter
Lørdag 10/5 - Risengrynsgrøt
Søndag 11/5 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Uke 20: 12. mai - 18. mai
Mandag 12/5 - Fiskepudding med hvit saus, gulrot mix, poteter
Tirsdag 13/5 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 14/5 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus
Torsdag 15/5 - Medisterkaker med saus,makaronistuing og poteter
Fredag 16/5 - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 17/5 - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter
Søndag 18/5 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni, og poteter
Dessert: Karamellpudding med karamellsaus
Tirsdag 13/5 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 14/5 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus
Torsdag 15/5 - Medisterkaker med saus,makaronistuing og poteter
Fredag 16/5 - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 17/5 - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter
Søndag 18/5 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni, og poteter
Dessert: Karamellpudding med karamellsaus