Ukemeny

Middagsrettene serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Ukemeny
Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få uskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.
Uke 22: 29. mai - 4. juni
- Mandag 29.05: Kyllingfilet med fløtesaus, waldorfsalat og poteter
- Tirsdag 30.05: Lettpanert flyndre med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 31.05: Orientalsk gryte med ris og romasco-symfoni. Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 01.06: Hønsefrikasé og poteter
- Fredag 02.06: Karbonader med brun saus, blomkålblanding og poteter
- Lørdag 03.06: Grøt. Frukt
- Søndag 04.06: Stekt laks, sandefjordsmør, grønnsaker og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 23: 5. juni - 11. juni
- Mandag 05.06: Kalvefrikadeller med fløtesaus, kålstuing og poteter
- Tirsdag 06.06: Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
- Onsdag 07.06: Storfehakk med løk, gulrit, potet, tyttebær og flatbrød. Semulepudding med bærsaus
- Torsdag 08.06: Stekt flesk med løksuppe, rotmos og poteter
- Fredag 09.06: Stekt sei med sitronpepper, remulade, herregårdsblanding og poteter
- Lørdag 10.06: Grøt. Frukt
- Søndag 11.06: Pannestekte medisterkaker, surkål, saus og poteter. Sitronfromasj
Uke 24: 12. juni - 18. juni
- Mandag 12.06: Chili con carne med ris
- Tirsdag 13.06: Fiskegrateng, grønnsaker og poteter
- Onsdag 14.06: Betasuppe og flatbrød. Hermetiske fersken
- Torsdag 15.06: Torsk med persilleade, amerikansk blanding, smør og poteter
- Fredag 16.06: Kjøttpudding med tomatsaus, pasta og poteter
- Lørdag 17.06: Grøt. Frukt
- Søndag 18.06: Biff stroganoff, romanesco og potetmos. Mandelkjernepudding med bærsaus
Uke 25: 19. juni - 25. juni
- Mandag 19.06 Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter
- Tirsdag 20.06 Fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter
- Onsdag 21.06 Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus
- Torsdag 22.06 Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter
- Fredag 23.06 Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
- Lørdag 24.06 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 25.06 Oksestek, brun saus med fløte, blomkål/gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 26: 26. juni - 2. juli
- Mandag 26.06 Lettsaltet torsk med stekt bacon, kålrot, smør og poteter
- Tirsdag 27.06 Orientalsk gryte med ris
- Onsdag 28.06 Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe
- Torsdag 29.06 Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Fredag 30.06 Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 01.07 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 02.07 Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus
Uke 27: 3. juli - 9. juli
- Mandag 03.07 Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter
- Tirsdag 04.07 Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 05.07 Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 06.07 Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 07.07 Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 08.07 Risengrynsgrøt. Frukt.
- Søndag 09.07 Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus
Uke 28: 10. juli - 16. juli
- Mandag 03.07 Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter
- Tirsdag 04.07 Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 05.07 Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 06.07 Fiskekarbonader med pure og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 07.07 Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 08.07 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 09.07 Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus