Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.

  • Mandag 22.07: Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter. 
  • Tirsdag 23.07: Chili con carne med ris.
  • Onsdag 24.07: Betasuppe med flatbrød. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus. 
  • Torsdag 25.07: Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter.
  • Fredag 26.07: Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter.
  • Lørdag 27.07: Rømmegrøt. Dessert: Frukt.
  • Søndag 28.07: Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus.

  • Mandag 29.07: Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter.
  • Tirsdag 30.07: Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter.
  • Onsdag 31.07: Pannekaker med syltetøy, tomatsuppe med makaroni.
  • Torsdag 01.08: Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter.
  • Fredag 02.08: Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter.
  • Lørdag 03.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
  • Søndag 04.08: Skinkestek med brun saus, fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus.

  • Mandag 05.08   - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter 
  • Tirsdag 06.08   - Kalvefrikadeller med fløtesaus, kålstuing og poteter
  • Onsdag 07.08  - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 08.08  - Medisterkaker med brun saus, surkål og poteter 
  • Fredag 09.08   - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter
  • Lørdag 10.08   - Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 11.08   - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus 

  • Mandag 12.08: Kjøttkaker med brun saus, erterstuing og poteter.
  • Tirsdag 13.08: Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter.
  • Onsdag 14.08: Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus.
  • Torsdag 15.08: Kjøttboller med kyllig/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter.
  • Fredag 16.08: Dampet torsk med smør, gulrot og poteter.
  • Lørdag 17.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
  • Søndag 18.08: Karbonader brun saus med fløte, blomkål /gulrot og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus.

  • Mandag 19.08: Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter.
  • Tirsdag 20.08:  Orientalsk gryte med ris 
  • Onsdag 21.08: Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus 
  • Torsdag 22.08: Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter.
  • Fredag 23.08: Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og potetmos.
  • Lørdag 24.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
  • Søndag 25.07: Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus.

  • Mandag 26.08: Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter.
  • Tirsdag 27.08: Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter.
  • Onsdag 28.08: Pannekaker med syltetøy, tomatsuppe med makaroni.
  • Torsdag 29.08: Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter.
  • Fredag 30.08: Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter.
  • Lørdag 31.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
  • Søndag 01.09: Skinkestek med brun saus med fløte, surkål og poteter. Dessert: Semulepudding med jordbærsaus.

  • Mandag 02.09: Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter.
  • Tirsdag 03.09: Stekt flesk med løksuppe, rotmos og poteter.
  • Onsdag 04.09: Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus.
  • Torsdag 05.09: Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter. 
  • Fredag 06.09: Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter.
  • Lørdag 07.09: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
  • Søndag 08.09: Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus.