Velkommen som jobbsøker i Hamar kommune! Her finner du også ledige stillinger i våre nabokommuner Løten og Stange.

Sjekk våre ledige stillinger!

NB! Har du mottatt SMS fra webcruiter? Det kan være svindel. Les mer her

Illustrasjonsfoto fra gågata i Hamar. Foto: Lars Martin Bøe.

Til våre søkere! Hamar kommune benytter webverktøyet Webcruiter. Her kan du også registrere din CV, selv om du ikke finner en stilling å søke på akkurat nå. 

Vi trenger deg! 
Hamar kommune trenger motiverte medarbeidere med variert og bred kompetanse. Vi kan tilby et mangfold av yrker og arbeidsplasser, spennende utviklingsmuligheter og et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

Kort om søkeprosessen: 
Vil du søke på en ledig stilling hos oss, må du registrere CV og sende søknaden elektronisk. Dette gjør du ved å opprette en egen brukeridentitet og et passord i det søkesystemet som kommunen bruker.

E-postkommunikasjon:
E-postadresse benyttes som brukeridentitet. Dersom du ikke allerede har egen e-postadresse, kan dette opprettes gratis via en rekke leverandører. Du bør også legge e-postadresse inn i CV-en, som en kontaktopplysning. 

Når du har søkt på en stilling, vil du få et svar på e-post der vi bekrefter at søknaden er mottatt. Underveis i behandlingen av våre søkere, vil det også være e-postkommunikasjon.

CV i basen vår
Du behøver ikke registrere ny CV for hver gang du søker en jobb i Hamar kommune. Du bruker den CV-en du har lagt inn og skriver en kortfattet søknadstekst i tillegg. Du kan selv slette din CV når du ikke lenger ønsker å ha den liggende i CV-basen vår. Har du søkt jobb andre steder og brukt WebCruiter, kan du gjenbruke identen din. Du kan legge inn din CV her.

NB! Husk at søkerlister er offentlige med mindre det innvilges fritak fra dette for den enkelte. Du kan i din søknad ble om at navnet ditt unntas offentlighet, men det er ingen automatikk i at dette innvilges. Du vil få beskjed om status for deg og din søknad.