Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.

  • Mandag 7/10 - Kjøttkaker med brun saus, erterstuing og poteter
  • Tirsdag 8/10 - Fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter
  • Onsdag 9/10 - Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
  • Torsdag 10/10 - Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter
  • Fredag 11/10 - Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
  • Lørdag 12/10 - Risengrynsgrøt
  • Søndag 13/10 - Pannestekte karbonader med gulrot/blomkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus 

  • Mandag 14/10 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter
  • Tirsdag 15/10 - Orientalsk gryte med kjøttdeig og ris
  • Onsdag 16/10 - Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus
  • Torsdag 17/10 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
  • Fredag 18/10 - Røkte kjøttpølser med amerikansk blanding, smør og potetmos
  • Lørdag 19/10 - Risengrynsgrøt
  • Søndag 20/10 - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus

  • Mandag 21/10 - Kjøttpudding med tomat & urtesaus, pasta og poteter
  • Tirsdag 22/10 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
  • Onsdag 23/10 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe m/makaroni
  • Torsdag 24/10 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og poteter
  • Fredag 25/10 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
  • Lørdag 26/10 - Risengrynsgrøt
  • Søndag 27/10 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus

Mandag 28/10 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
Tirsdag 29/10 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 30/10 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus
Torsdag 31/10 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
Fredag 1/11 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 2/11 - Risengrynsgrøt
Søndag 3/11 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus