Ukemeny
![Middagstallerken med kjøttkaker. Foto: Adobe Stock. Middagstallerken med kjøttkaker. Foto: Adobe Stock.](https://www.hamar.kommune.no/getfile.php/1389753-1721118088/AdobeStock/Mat/middag%20med%20kj%C3%B8ttkaker%20-%20AdobeStock.jpg%20%28full_content%29.webp)
Middag serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.
Uke 30: 22. juli - 28. juli
- Mandag 22.07: Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter.
- Tirsdag 23.07: Chili con carne med ris.
- Onsdag 24.07: Betasuppe med flatbrød. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus.
- Torsdag 25.07: Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter.
- Fredag 26.07: Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter.
- Lørdag 27.07: Rømmegrøt. Dessert: Frukt.
- Søndag 28.07: Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus.
Uke 31: 29. juli - 4. august
- Mandag 29.07: Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter.
- Tirsdag 30.07: Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter.
- Onsdag 31.07: Pannekaker med syltetøy, tomatsuppe med makaroni.
- Torsdag 01.08: Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter.
- Fredag 02.08: Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter.
- Lørdag 03.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
- Søndag 04.08: Skinkestek med brun saus, fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus.
Uke 32: 5. august - 11. august
- Mandag 05.08 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
- Tirsdag 06.08 - Kalvefrikadeller med fløtesaus, kålstuing og poteter
- Onsdag 07.08 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 08.08 - Medisterkaker med brun saus, surkål og poteter
- Fredag 09.08 - Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter
- Lørdag 10.08 - Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 11.08 - Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus
Uke 33 - 12. august - 18. august
- Mandag 12.08: Kjøttkaker med brun saus, erterstuing og poteter.
- Tirsdag 13.08: Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter.
- Onsdag 14.08: Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus.
- Torsdag 15.08: Kjøttboller med kyllig/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter.
- Fredag 16.08: Dampet torsk med smør, gulrot og poteter.
- Lørdag 17.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
- Søndag 18.08: Karbonader brun saus med fløte, blomkål /gulrot og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus.
Uke 34 - 19. august - 25. august
- Mandag 19.08: Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter.
- Tirsdag 20.08: Orientalsk gryte med ris
- Onsdag 21.08: Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 22.08: Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter.
- Fredag 23.08: Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og potetmos.
- Lørdag 24.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
- Søndag 25.07: Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus.
Uke 35 - 26. august - 1. september
- Mandag 26.08: Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter.
- Tirsdag 27.08: Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter.
- Onsdag 28.08: Pannekaker med syltetøy, tomatsuppe med makaroni.
- Torsdag 29.08: Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter.
- Fredag 30.08: Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter.
- Lørdag 31.08: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
- Søndag 01.09: Skinkestek med brun saus med fløte, surkål og poteter. Dessert: Semulepudding med jordbærsaus.
Uke 36 - 2. september - 8. september
- Mandag 02.09: Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter.
- Tirsdag 03.09: Stekt flesk med løksuppe, rotmos og poteter.
- Onsdag 04.09: Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus.
- Torsdag 05.09: Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter.
- Fredag 06.09: Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter.
- Lørdag 07.09: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt.
- Søndag 08.09: Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus.