Ukemeny

Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få uskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.

  • Mandag 26.09    Kyllingkaker m. brun saus, romanesko symfoni og poteter
  • Tirsdag 27.09    Fiskepudding, hvit saus, blomkålblanding og poteter
  • Onsdag 28.09    Pannekaker m. blåbær, hjemmelaget ertesuppe 
  • Torsdag 29.09  Fårikålens dag -  Fårikål og potet
  • Fredag 30.09    Fiskerullade m. smør, dampet gulrot og poteter
  • Lørdag 01.10    Grøt. Frukt
  • Søndag 02.10    Nakkekoteletter, brun saus, surkål og poteter. Vaniljepanacotta m. bærsaus

  • Mandag 03.10    Torsk m. bladpersille, amerikansk blanding, smeltet smør og poteter
  • Tirsdag 04.10    Biff Lindstrøm m. saus, kålstuing og poteter
  • Onsdag 05.10    Jegergryte m. elgkjøtt, viltgrønnsaker og poteter. Multe fromage
  • Torsdag 06.10    Steinbitkaker, blomkålblanding, fiskesaus m. dill og poteter
  • Fredag 07.10    Kjøttpudding m. makaronistuing, saus og poteter
  • Lørdag 08.10    Grøt. Frukt
  • Søndag 09.10    Medisterkaker m. brun saus, surkål og poteter. Plommegrøt m. vaniljesaus

  • Mandag 10.10    Husets fiskegrateng m. smør, rotgrønnsaker og poteter 
  • Tirsdag 11.10      Storfehakk, tyttebær og flatbrød 
  • Onsdag 12.10     Grove kjøttkaker m. brun saus og ertestuing. Hermetisk fersken.
  • Torsdag 13.10    Salt oksekjøtt med sellerisaus og kålrotstappe 
  • Fredag 14.10     Fiskeboller m. karrisaus, gulrot og poteter 
  • Lørdag 15.10     Grøt. Frukt              
  • Søndag 16.10    Elgkarbonader m. viltsaus og viltblanding. Sjokoladepudding m. vaniljesaus 

  • Mandag 17.10   Bali kyllinggryte m. ris 
  • Tirsdag 18.10     Fiskekaker m. smør, gulrot og poteter
  • Onsdag 19.10    Klubb og duppe. Grønnsakssuppe
  • Torsdag 20.10    Medisterkaker m. brun saus, surkål og poteter
  • Fredag 21.10     Plukkfisk m. purre, gulrot og poteter
  • Lørdag 22.10     Risengrynsgrøt. Frukt
  • Søndag 23.10    Skinkestek m. saus, surkål og poteter. Semulepudding m. rød saus

  • Mandag 24.10    Lunsjkaker m. kålstuing, brun saus og poteter 
  • Tirsdag 25.10     Fiskekarbonade m. purre og hvitløk, remulade, blomkålblanding og poteter
  • Onsdag 26.10    Skinke og makaronigrateng m. smør, gulrot trikolore og poteter. Sitronfromasje. 
  • Torsdag 27.10    Prior kjøttboller m. kylling og kalkunsaus, herregårdsblanding  og poteter
  • Fredag 28.10    Dampet torsk m. persillade, smør, gulrot og poteter
  • Lørdag 29.10    Grøt. Frukt
  • Søndag 30.10   Oksestek m. brun saus, gulrot, blomkål og poteter. Karamellpudding

  • Mandag 31.10    Fiskeboller m. karrisaus, gulrot og poteter
  • Tirsdag 01.11     Hønsefrikase og poteter
  • Onsdag 02.11    Ferskt kjøtt m. sur/søt saus, kålrot og poteter. Grønnsakssuppe 
  • Torsdag 03.11    Lettpanert flyndre m. smør, gulrotstuing og poteter 
  • Fredag 04.11     Medisterpølse, saus, rødkål og poteter 
  • Lørdag 05.11     Grøt. Frukt
  • Søndag 06.11    Biff stroganoff, grønnsaker og potetmos. Mandelkjernepudding m. rød saus