Ukemeny

Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få utskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.

  • Mandag 19.02      Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
  • Tirsdag 20.02       Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter 
  • Onsdag 21.02       Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 22.02      Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Fredag 23.02       Seibiff med løk, smør, blomkålblanding ( råkost) og poteter 
  • Lørdag 24.04       Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 25.02      Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter.  Karamellpudding med karamellsaus

  • Mandag 26.02    Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter 
  • Tirsdag 27.02     Dampet skrei med bacon, smør, tricolor rotgrønnsaker og poteter 
  • Onsdag 28.02    Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus 
  • Torsdag 29.02    Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter 
  • Fredag 01.03     Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter 
  • Lørdag 02.03     Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 03.03    Karbonader, brun saus med fløte, blomlål/gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus 

  • Mandag 04.03     Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter 
  • Tirsdag 05.03       Orientalsk gryte med ris
  • Onsdag 06.03      Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Eplegrøt med vaniljesaus 
  • Torsdag 07.03      Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter 
  • Fredag 08.03       Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 09.03       Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 10.03      Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus 

  • Mandag 11.03      Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter 
  • Tirsdag 12.03        Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter 
  • Onsdag 13.03       Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe 
  • Torsdag 14.03       Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter 
  • Fredag 15.03        Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter 
  • Lørdag 16.03        Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 17.03       Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus

  • Mandag 18.03      Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter 
  • Tirsdag 19.03       Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter 
  • Onsdag 20.03      Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 
  • Torsdag 21.03      Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Fredag 22.03       Seibiff med løk, smør, blomkålblanding (råkost) og poteter 
  • Lørdag 23.03       Risengrynsgrøt. Frukt 
  • Søndag 24.03      Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus