Ukemeny
Middag serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå.
Uke 41: 7. oktober - 13. oktober
- Mandag 7/10 - Kjøttkaker med brun saus, erterstuing og poteter
- Tirsdag 8/10 - Fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter
- Onsdag 9/10 - Bifflapskaus. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
- Torsdag 10/10 - Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter
- Fredag 11/10 - Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
- Lørdag 12/10 - Risengrynsgrøt
- Søndag 13/10 - Pannestekte karbonader med gulrot/blomkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 42: 14. oktober - 20. oktober
- Mandag 14/10 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter
- Tirsdag 15/10 - Orientalsk gryte med kjøttdeig og ris
- Onsdag 16/10 - Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Dessert: Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 17/10 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Fredag 18/10 - Røkte kjøttpølser med amerikansk blanding, smør og potetmos
- Lørdag 19/10 - Risengrynsgrøt
- Søndag 20/10 - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Fløterand med kirsebærsaus
Uke 43: 21. oktober - 27. oktober
- Mandag 21/10 - Kjøttpudding med tomat & urtesaus, pasta og poteter
- Tirsdag 22/10 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 23/10 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe m/makaroni
- Torsdag 24/10 - Fiskekarbonader med remulade, smør, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 25/10 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 26/10 - Risengrynsgrøt
- Søndag 27/10 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus
Uke 44: 28. oktober - 3. november
Mandag 28/10 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
Tirsdag 29/10 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 30/10 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus
Torsdag 31/10 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
Fredag 1/11 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 2/11 - Risengrynsgrøt
Søndag 3/11 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus
Tirsdag 29/10 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 30/10 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Fruktcocktail med vaniljesaus
Torsdag 31/10 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
Fredag 1/11 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 2/11 - Risengrynsgrøt
Søndag 3/11 - Nakkekoteletter med surkål, brun saus med fløte, og poteter. Dessert: Karamellpudding med karamellsaus