Ukemeny

Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få uskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.

  • Mandag 30.01   Fiskerullade, smør, gulrot og poteter 
  • Tirsdag 31.02     Chili con carne og ris 
  • Onsdag 01.02    Kalvefrikadeller med fløtesaus, kålstuing og poteter. Semulepudding med bærsaus
  • Torsdag 02.02    Fiskeboller med hvit saus, gulrot og poteter 
  • Fredag 03.02    Skinke og makaronigrateng, smør, blomkålblanding og poteter 
  • Lørdag 04.02    Grøt. Frukt 
  • Søndag 05.02   Oksestek, brun saus, blomkål, gulrot og poteter. Karamellpudding  

  • Mandag 06.02    Oksekarbonader med løk, brun saus, makaronistuing og poteter 
  • Tirsdag 07.02    Plukkfisk med purre, gulrot og poteter 
  • Onsdag 08.02    Fleskepannekaker, smør og amerikansk blanding. Sitronsuppe 
  • Torsdag 09.02    Prior pølser, brun saus, blomkålblanding og potetmos 
  • Fredag 10.02     Laksekaker med sandefjordsmør, gårdsblanding og poteter 
  • Lørdag 11.02    Grøt. Frukt 
  • Søndag 12.02    Røkt svinekam med fløtesaus, romanesko symfoni og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus 

  • Mandag 13.02    Lunsjkaker med kålstuing, brun saus og poteter 
  • Tirsdag 14.02     Fiskekaker med remulade, blomkålblanding og poteter 
  • Onsdag 15.02    Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus 
  • Torsdag 16.02    Prior kjøttboller med kylling og kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter 
  • Fredag 17.02    Dampet torsk, smør, gulrot og poteter 
  • Lørdag 18.02    Grøt. Frukt 
  • Søndag 19.02    Skinkestek, brun saus, surkål og poteter. Fromasj 

  • Mandag 20.02    Fiskepudding med rekesaus, amerikansk blanding og poteter 
  • Tirsdag 21.02     Hønsefrikase og poteter 
  • Onsdag 22.02    Oksehakk med potet og gulrot. Rislunsj
  • Torsdag 23.02    Lettpanert flyndre med smør, gulrotstuing og poteter 
  • Fredag 24.02     Medisterkaker med brun saus, surkål og poteter 
  • Lørdag 25.02     Grøt. Frukt 
  • Søndag 26.02    Oksestek, blomkål, gulrot, brun saus og poteter. Skogsbærgrøt med vaniljesaus