Du kan få utskrift av alle menyene ved å åpne alle menyene via pila og be om utskrift (via skriver-ikonet) etterpå. 

Mandag 10/11 - Seikarbonader med smør, grønnsakstuing og poteter
Tirsdag 11/11 - Kylling Liveche i karri med ris
Onsdag 12/11 - Ferskt kjøtt med sur/søt saus, kålrot og poteter. Dessert: Grønnsaksuppe
Torsdag 13/11 - Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
Fredag 14/11 - Røkte kjøttpølser med amerikansk blanding, smør og potetmos
Lørdag 15/11 - Risengrynsgrøt
Søndag 16/11 - Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Dessert: Vaniljepannacotta med jordbærsaus

Mandag 17/11 - Kjøttpudding med brun saus, kålstuing og poteter
Tirsdag 18/11 - Lutefisk med bacon, ribbefett, ertestuing og poteter
Onsdag 19/11 - Pannekaker med blåbærsyltetøy og tomatsuppe m/makaroni
Torsdag 20/11 - Lettpannert flyndrefilet med smør, gulrotstuing og poteter
Fredag 21/11 - Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
Lørdag 22/11 - Risengrynsgrøt
Søndag 23/11 - Skinkestek med surkål, brun saus med fløte og poteter. Dessert: Semulepudding med rød saus

Mandag 24/11 - Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
Tirsdag 25/11 - Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
Onsdag 26/11 - Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Dessert: Skogsbærgrøt med vaniljesaus
Torsdag 27/11 - Medisterkaker med saus, makaronistuing og poteter
Fredag 28/11 - Seibiff med løk,smør, blomkålblanding og poteter
Lørdag 29/11 - Risengrynsgrøt
Søndag 30/11 - Ribbe, julepølse, medisterkake, ribbefett, surkål og poteter. Dessert: Riskrem med jordbærsaus