Ukemeny

Middagsrettene serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Ukemeny
Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få uskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.
Uke 40: 2. oktober - 8. oktober
- Mandag 02.10 Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
- Tirsdag 03.10 Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
- Onsdag 04.10 Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 05.10 Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter
- Fredag 06.10 Seibiff med løk, smør, blomkålblanding (råkost) og poteter
- Lørdag 07.10 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 08.10 Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus
Uke 41: 9. oktober - 15. oktober
- Mandag 09.10 Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter
- Tirsdag 10.10 Husets fiskegrateng med smør, brokoliblanding og poteter
- Onsdag 11.10 Bifflakpskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus
- Torsdag 12.10 Kjøttboller med kylling/kalkunsaus, herregårdsblanding og poteter
- Fredag 13.10 Dampet torsk med smør, gulrot og poteter
- Lørdag 14.10 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 15.10 Oksestek, brun saus med fløte, blomkål/gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 42: 16. oktober - 22. oktober
- Mandag 16.10 Lettsaltet torsk med stekt bacon, kålrot, smør og poteter
- Tirsdag 17.10 Orientalsk gryte med ris
- Onsdag 18.10 Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe
- Torsdag 19.10 Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Fredag 20.10 Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 21.10 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 22.10 Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus
Uke 43: 23. oktober - 29. oktober
- Mandag 23.10 Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter
- Tirsdag 24.10 Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 25.10 Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 26.10 Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 27.10 Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 28.10 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 29.10 Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus
Uke 44: 30. oktober - 5. november
- Mandag 30.10 Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
- Tirsdag 31.10 Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
- Onsdag 01.11 Storfehakk med løk, grulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 02.11 Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter
- Fredag 03.11 Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter
- Lørdag 04.11 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 05.11 Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus.