Funkis IL 

  • Skøyter/kjelkehockey - mandager og onsdager i CC Amfi/ Storhamar ishall (når det er is). Kl. 12.00-13.30. I samarbeid med Storhamar Kjelkehockey (Standard og ledsagerstyrte kjelker) og Superlag (utviklingshemmede som kan gå på skøyter og holde en kølle).   
  • Powerfotball - mandag og torsdager i Stangehallen kl. 18.00 - Powerfotball er fotball fra en spesialtilpasset rullestol/ fotballstol i samarbeid med HamKam og Gatelaget. Gatelagsspillere som trenere. Vi er alene om denne aktiviteten i Norge.   
  • Innebandy torsdager kl. 18.00 i Stangehallen - innebandy med og uten ledsagere – har vært et tilbud siden 2007.   Funkis IL har lånt ut utstyr for funksjonshemmede til BUA Hamar, Ringsaker og Stange.   

Funkis IL er en av 6 eiere til Rasen leirsted – et eierskap vi ønsker å tilby tjenester til kommuner og kommunale boliger spesielt. Rase er et fristed hvor det også ligger til rette for aktiviteter ute.  

Ved spørsmål, ta kontakt med Vidar Alberti tlf. 46 84 00 94 

Lenke til Funkis IL

Trening i regi av andre idrettslag

Må kartlegges om det er nok spillere. Trenger nok påmeldinger for ett lag. 

Kontakt Knut Hagen, Tlf. 41338863 eller post@hamkam.no

Hamar Idrettslags eldregruppe har tilbud på tirsdag og torsdager. Lenke for mer informasjon: https://www.hamaridrettslag.no/hil-eldre/

Trening hver tirsdag kl. 19.00-20.30 i Presterudhallen.  

Kamper helger og cup ellers i året. 

Ved spørsmål ta kontakt med Charlotte Ree tlf. 454 49 729 eller bio@storhamarhandball.no

Samarbeid mellom Funkis IL og Norsk Forbund for utviklingshemmede i Hamar. 

Initiativtakerens visjon er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for alle funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger.  

facebooksiden vil det publiseres aktiviteter for utviklingshemmede i alle aldre, samt deres venner og familier. Alle er velkomne, og ta gjerne med venner og familie for en fin tur. 

Dersom spørsmål, ta kontakt med Eirik Dahl tlf. 46 40 97 07 

Andre tilrettelagte tilbud

Storhamar Kirke. Tilbudet er gratis. 

Datoer: 15/4, 13/5 og 17/6. Kl. 11.00  

Ved spørsmål ta kontakt med Siv Ragnhild Leirvik-Engevik tlf. 93047243.  

Tilbud du kan delta på på egen hånd