Sliter du med søvn? Søvn er viktig for både fysisk og psykisk helse. Søvnproblemer er en av de vanligste helseplagene i befolkningen. Frisklivssentralen tilbyr medisinfri søvnbehandling gjennom kurset Sov godt som er utarbeidet av Helsedirektoratet. Kurset skal bidra til økt kunnskap om søvn og søvnhygiene, verktøy for egenmestring av søvnutfordringer og erfaringsutveksling.

Vi starter alltid med en helsesamtale der du har mulighet til å vurdere og kartlegge egen helse og livsstil og hvor vi sammen finner ut hva du trenger av oppfølging i din endringsprosess. Reseptperioden går over 12 uker med mulighet for forlengelse (max ett år). Vi hjelper deg til å sette gode mål, og oppmuntrer og motiverer deg slik at du kan oppnå varige endringer av levevaner. 

Søvnkurs for deg som jevnlig sliter med søvnen slik at det påvirker hverdagen din, og som ønsker å gjøre noe med det. Kombinasjon av teori, hjemmeoppgaver, erfaringsutveksling og øvelser for pust og avspenning. 4 kursdager med oppstart 12. mars 24. 

Dato: kursstart 02.09
Tid: Mandager kl 13-15
Pris: 300,-