Vi tilbyr lærings- og mestringskurs for deg som har helseutfordringer. Hensikten er at du skal få bedre innsikt i egen situasjon og bli styrket i å mestre livet med helseutfordringer. Målet er å fremme helse og livskvalitet.

Alle har en psykisk helse og denne må også jobbes med. Med små grep kan du styrke den psykiske helsen. Frisklivssentralen tilbyr ulike kurs som gir gode verktøy for å bedre psykisk helse. 

Behandlingen innebærer trening 3 ganger i uka hvor 1 økt er i behandlingsgruppa og to av øktene er egentrening. Felles trening og kostholdterapi ledes av helsepersonell med kompetanse på trening, ernæring og veiledning. 

Dato: 17.10.24 - mars 2025
Tid: Torsdager kl 13.30-16.00. Egentrening på valgfritt tidspunkt kommer i tillegg
Pris: 2000 kr inkludert kursavgift og 6 mnd trening på treningssenter

Ta kontakt med Frisklivssentralen dersom du er interessert, så finner vi ut om dette tilbudet passer for deg!

Her kan du lese mer om tilbudet.

Kurset handler om hva som skaper gode hverdagsopplevelser. Kurset tar for seg fem viktige grep for økt hverdagsglede: Være oppmerksom, Være aktiv, Fortsette å lære, knytte bånd og gi. Kurset er for voksne, som trenger et løft i hverdagen, og skal gi verktøy som kan bidra til endring og økt livskvalitet. 

For påmelding, ta kontakt på tlf 907 79 422 eller 916 03 327 (Tjeneste psykisk helse og rus)

Kurs for deg som vil komme i bedre form under/etter kreftsykdom/behandling. Kurs med trening, fagtemaer og sosialt, arrangeres i samarbeid med Stange kommune.

Dato: 15.10.24 - 21.01.25
Tid: Tirsdager kl 12-14

Tjeneste psykisk helse og rus tilbyr Rask psykisk helsehjelp .

Kurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine. Kurset presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. 3 kurssamlinger.

Sist kurs gikk høsten 2023. Dato for nytt kurs kommer.

Kurset er for deg som er mellom 25-55 år og som sliter med helseutfordringer. Målet med kurset er at den som deltar får mere kunnskap om hvordan leve med helseutfordringer, samt hvordan mestre hverdagen bedre på tross av sine plager. Det er også et mål at kursdeltakerne øker sin deltakelse på jobb eller i annen aktivitet.

Dato: 06.11.24-22.01.25
Tid: Onsdager kl 12.00-15.15
Pris: 300,-

Legg inn tekst her