Vi har ulike tilbud for deg som trenger hjelp til å komme i gang med fysisk aktivitet og trening. Våre tilbud foregår hovedsakelig i gruppe, og varierer med både innendørs- og utendørs aktivitet. Vi legger vekt på at aktivitetene våre skal være inkluderende og styrke både fysisk og psykisk helse.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne det tilbudet som passer best for deg.

Vi starter alltid med en helsesamtale der du har mulighet til å vurdere og kartlegge egen helse og livsstil og hvor vi sammen finner ut hva du trenger av oppfølging i din endringsprosess. Reseptperioden går over 12 uker med mulighet for forlengelse (max ett år). Vi hjelper deg til å sette gode mål, og oppmuntrer og motiverer deg slik at du kan oppnå varige endringer av levevaner. 

Våre aktivitetsgrupper foregår både inne og utendørs. Gruppeaktivitetene ledes av kvalifisert personale og passer både for deg som skal komme i gang med trening og for deg som har trent en stund. Det er du som bestemmer tempo og nivå. Du kan trene kondisjon, styrke, balanse og avspenning på våre grupper.

For å bli med på vårt tilbud, må du kunne delta ukentlig og komme deg til og fra aktivitetene selv. Vi tar deg godt imot og hjelper deg i gang!

Kurset inneholder blant annet yogaøvelser, holdning-, styrke- og bekkenbunnstrening, pusteøvelser, avspenning og mental forberedelse. 

Dato: 27.08- 01.10
Tid: Tirsdager kl 14.14-15.15
Pris: 300,-

Du lærer teknikker som kan gjøre deg mer oppmerksom og tilstede i hverdagen, gjennom pusteøvelser og avspenning. 5 kursdager.

Datoer kommer. 

Vi bruker enkle fysiske yogaøvelser med fokus på pust, balanse, bevegelighet og tilstedeværelse. Krever ingen forkunnskaper i yoga. Dette er et  aktivitetskurs som foregår i treningssal.

Dato: 13.11.24-22.01.25
Tid: Onsdager kl 14.15-15.15
Pris: 350,-