Hos BUA Hamar kan du låne sports og friluftsutstyr helt gratis! Eks. sykkel, sykkelvogn, kano, telt, SUP, redningsvest, skateboard, sparkesykkel, ryggsekk, sovepose, hengekøye, bæremeis, skøyter, slalom, snowboard, langrenn, pulk, akebrett og nødvendig sportsutstyr for aktiviteten.

Ligger på Torghjørnet kjøpesenter. Husk å register deg som låntaker før du kommer, så går det fortere! 

Sommeren 2023: Du finner sommer-BUA i lokalene ved siden av bryggekiosken, i nærheten av Koigen. Åpent alle dager unntatt mandager, kl. 12.00-18.00. Her blir det mulighet for timeslån av sykler, Sup-brett, kajakker, strandleker, baller, sparkesykler, triksesykler m.m. Alt er gratis. Vi håper å bidra til aktivitet for hele familien, liten og stor, i sommer.

Målgruppe: Alle

Nettside BUA

  • Bærekraftig Hamar - Stort utvalg av brukte klær, leker, møbler og utstyr i Stornyrvegen 11. 
  • Resirkula - Sy-den i Strandgata
  • Byttedag på Stortorget årlig, medio november
  • Loppemarkeder Strandgata m.fl.
  • Finn.no
  • Facebook - ulike salgssider
  • Gjenbrukshylla på helsestasjonen i Hamar

Det gis støtte som ikke dekkes av ordninger gjennom kommunen, det må derfor søkes kontingentkassa først. Støtteordningen kan dekke medlemskontingent, treningsavgift, egenandel til cup/stevne/tur, utstyr, og/eller kursavgift i en organisert fritidsaktivitet (bortsett fra ordinært treningsstudio). Det gis støtte inntil kr 10.000 per barn i en tidsramme på 2 år. (Må ikke ha søkt ferie for alle først, selv om tiltaket brukes i ferie for alles søknadsprosess som rammeverk). Send epost med info om hvorfor det søkes denne ordningen og hvor mange barn det gjelder (ikke personopplysninger). 
 
 
Målgruppe: Barn og ungdom 
 
Kontakt: Henvisning av offentlige instanser. 

Røde kors har et samarbeid med Coop-butikkene om at man kan søke om støtte til idrettsklær/klespakker til barn/ungdom i lavinntektsfamilier. Hjelpeapparatet kan ta kontakt med kundeservice og de vil sende en verdikode som vi kan videreformidlet til familier. Verdikoden gjelder kjøp i nettbutikken på inntil 2500,- kroner per barn og gjelder en gang. 
 
Målgruppe: Barn og ungdom
Kontakt: Henvisning av offentlige instanser.   
 

Kan tilby bl.a. sportsutstyr til barnefamilier med svak økonomi, eks sykler, slalomutstyr, langrennski etc. Innbyggere kan selv sende henvendelse på epost/sms med informasjon om behov, navn, antall barn, gutt eller jente og e-post.

Målgruppe: Barn under 18 år
 
Kontakt:
tor@stange-elektriske.no
Tlf 902 07 240